Αμβρόσιος: Κομπλεξικός ο Σόιμπλε-άσπλαχνη η Μέρκελ


amvrosios

Σκληρή επίθεση εναντίον της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο.
Σε κείμενο που ανάρτησε χθες στο blog του

ο κ. Αμβρόσιος, ένθερμος υποστηρικτής του νέου πρωθυπουργού, χαρακτήρισε «άσπλαχνη» και «σκληρή» την κυρία Μέρκελ, υποστηρίζοντας πως «η όψη του προσώπου της δείχνει μια δυσπερίγραπτη σκληρότητα» αφού, «το βλέμμα της είναι βλοσυρό» και το πρόσωπό της «αγέλαστο!».
Ωστόσο, ο Μητροπολίτης εμφανίστηκε ακόμη πιο σκληρός απέναντι στον κ. Σόιμπλε, αφού δεν δίστασε να αναφερθεί στην αναπηρία του ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, χαρακτηρίζοντάς τον ««κομπλεξικό».
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Αμβρόσιο ο κ. Σόιμπλε είναι ο «κομπλεξικός» υπουργός των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου «φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!»......

Επίσης, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αναφέρεται στον Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι «χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως για την «μαγκιά», που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών» καθώς «για την ειδική αυτή περίπτωση η στάση του ήταν η μόνη ενδεδειγμένη!».

Σχόλια

  1. Ο Ταγματάρχης της Χωροφυλακής Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος
    ( Παρουσιάζει ο Ν Βράχος)

    Ο Ταγματάρχης της Χωροφυλακής και σημερινός Μητροπολίτης έβγαλε τα χουντικά του αισθήματα στη κηδεία του Νίκου Ντερτιλή.
    Πρωταγωνιστής στη κηδεία του ισοβίτη χουντικού Νίκου Ντερτιλή, ήταν ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος έχει υπάρξει επί δικτατορίας και....
    ταγματάρχης της χωροφυλακής.
    Ο ιεράρχης παρομοίασε τον αποθανόντα με τον Κολοκοτρώνη και τον Σωκράτη, (ο ντερτιλής είχε καταδικαστεί σε ισόβια για την δολοφονία του φοιτητή Μιχάλη Μυρογιάννη στα γεγονότα του Πολυτεχνείου ) και δήλωσε μετά το τέλος της κηδείας σε παρισταμένους και ομοϊδεάτες του ότι «ξέρω με αυτά που είπα θα ξεσηκώσω θύελλα αλλά δε με νοιάζει».
    Πολέμησε στην Κύπρο εναντίον αμάχων χωρίς να υπακούσει τον Αρχηγό του και ζημιώνοντας τον Κυπριακό Αγώνα. Ανδραγάθησε στην Δικτατορία προδίνοντας τον στρατιωτικό όρκο συλλαμβάνοντας άοπλους άμαχους. Και επιστέγασε την ηρωική του πορεία υπερηφανευόμενος για την δολοφονία εν ψυχρώ άοπλου παιδιού ΑΠΟ ΦΟΒΟ. Άξιο πρότυπο νεοναζιστικό!!! Καμιά σχέση με οτιδήποτε Ελληνικό. Όσο για τον Αμβρόσιο είναι ζωντανό υπόλειμμα της σκοτεινότερης περιόδου της Ελληνικής Ιστορίας. Και φυσικά δεν έχει τίποτα από Ορθόδοξο Χριστιανο.
    Ο Ταγματάρχης της Χωροφυλακής Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος
    Παπάς Επιχειρηματίας

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνο σέβεται τα άδικα σφαγιασμένα από τους Χιτλερικούς Ναζί θύματα γιατί έχει μελετήσει την ιστορία της χώρας, γνωρίζει πολύ καλά και δεν αγνοεί τα δεινά που δημιούργησε ο παρανοϊκός κατακτητής στη χώρας. Τα υπόλοιπα που λέτε είναι για το καφενείο την ώρα της πρέφας Στο τέλος του κειμένου σας θέτεται μια σειρά από ερωτήματα για κοινωνικό κουτσομπολιό στις μεσημεριανές τηλεοπτικές εκπομπές. Ρωτάτε αν και πρώην χωροφύλακας και σήμερα παπάς – πάντα μισθοδοτούμενος από το κράτος ως δημόσιος υπάλληλος και κατά συνέπεια από τον Έλληνα φορολογούμενο – χωρίς ίσως οικονομικές γνώσεις απορείς: «Που βρήκαν τόσα χρήματα;»

    Εγώ θα αντιστρέψω το ερώτημα και ίσως να έχω χάσει επεισόδια από το σήριαλ Μερτικοπουλού που σας παραχώρησε την μεγάλη της περιουσία; Γιατί παραιτήθηκε ο εκτέλεση της διαθήκης μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης; Με τίνος χρήματα φτιάξατε την Ανώνυμη Εταιρεία Μετόχι ΑΕ. Συνεδριακή Ξενοδοχειακή και Κτηματική; Πως μεταβιβάσατε την περιουσία 1.500 στρεμμάτων της Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου στην περιοχή Ελαιώνα, στην δικαιοδοσία σας; Πως τις πατάτες και τα κρεμμύδια που παίρνατε το 2004 από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Αλληλεγγύη (ΜΚΟ) το 2005 τα μετατρέψατε σε κρεβάτια και ξενοδοχειακές καρέκλες; Ίσως στους πολίτες σας να μιλάτε για θαύμα!

    «Εάν υποθέσωμεν, ότι ομιλώντας γλώσσας των ανθρώπων και των αγγέλων , δεν έχω όμως αγάπην, έγινα όμοιος προς τον άψυχον χαλκόν, που βουίζει, όταν τον κτυπούν, ή προς το κύμβαλον, που βγάζει θορυβώδη και χωρίς σημασίαν ήχον». (Προς Κορινθίους Κ.Ιγ 1)

    Με τα λόγια του αποστόλου Παύλου κλείνω αυτό το σημείωμα μπας και ο παπάς Θανάσης Λένης καταλάβει ότι είναι άλλο χωροφύλακας και άλλο παπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Ο JERONYMO Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ.
      ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 51% ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
      ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΑΦΟΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. Η ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ ΟΡΝΕΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου