"Η Τουρκία ας κρατήσει τις υποδείξεις περί υπευθυνότητας για τον εαυτό της"

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικές με την χθεσινή ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε τα εξής:
«Ουδείς μπορεί να υποδεικνύει στην Ελλάδα τον τρόπο που θα ασκεί η ελληνική κυβέρνηση και γενικότερα το ελληνικό κράτος την εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της
χώρας.

Η Τουρκία ας κρατήσει τις υποδείξεις περί υπευθυνότητας για τον εαυτό της.
Ουδέν περαιτέρω».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

  1. Ο πιο ''καλλιτερότερος''' Καμένος εντελώς?

    Το συμπέρασμα τελικά, είναι ότι ο Πάνος, είναι ο μοναδικός και ασυναγώνιστος στρεψοδίκης, παραμυθάς μυθοπλάστης και αγράμματος συκοφάντης …οικονομολόγος της βουλής.

    *Συκοφαντεί,
    υβρίζει,
    προκαλεί
    εκχυδαϊζει τη ζωή του τόπου,
    δικάζεται,
    αυτο γελοιοποιείται με τις δικαιολογίες και προφάσεις
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ !!!!
    διαβάζουμε ΟΛΟΙ τις αποφάσεις
    και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αναρτά στο FACEBOOK υπόμνημα που δηλώνει ΟΤΙ …..ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!!!!!

    *Κυκλοφορεί με λαθραίο(?) και αδήλωτο σκάφος από το 1992,
    ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ και κατηγορεί όλους τους Έλληνες για ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.

    *Μένει σε ΕΠΑΥΛΗ 620 τ.μ και τα περιουσιακά του στοιχεία είναι σκέτο σταυρόλεξο προσπάθειας ανισόποσης φοροδοτικής υποχρέωσης.

    *Παρουσιάζει έγγραφα στον Πρόεδρο και ζητά να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ΜΟΝΟΝ ΑΝ(???) γίνει υπουργός άμυνας και διάφορα άλλα και επί πλέον του δώσουν καμιά δεκαριά υπουργικές θέσεις να ‘’διαλέξει’’ και αστραποπόδαρος Τερενσίας ο πανέξυπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είναι δυνατόν?

    *Τολμά, ο Πάνος να μιλά, όπως του γράψανε, και για θέματα εξωτερικής πολιτικής?

    * Τολμά ο Πάνος να προκαλεί τόσο τη νοημοσύνη μας και την υπομονή μας???

    *Τολμά ο Πάνος να μιλά για… ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή.

    *Τολμά ο Πάνος να μιλά για δανειοδότηση των αναγκών μας από χώρες ,όπως η Ρωσία , η Κίνα..

    *Τολμά ο Πάνος να μιλά για άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιασιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα.

    *Ζητά χθές , επίσημα πρόταση να αποχωρήσει η Ελλάδα από το μνημόνιο και επιστροφή στης αγορές μετά από ..χαμηλότοκες συμφωνίες δανειοδότησης από τρίτες χώρες…. με τη βοήθεια για δημιουργία συνθετικού χρυσού από ‘’ίνες του ιστού της αράχνης’’.

    *Κι όσο διαβάζει αυτά που του γράφουν,
    έστω κι αν δεν καταλαβαίνει τη σημασία τους κάτι γίνεται. Δημιουργείται σχετική θολούρα.

    Έλα όμως που τα γραμμένα τελειώνουν
    ======================
    και αρχίζουν τα καμένα , όταν ο Πάνος έχει πάρει φόρα και λογοδιάρροια έχει κτυπήσει ..ουρανίσκο.?

    Και έχει καλέσει και προσωπικότητες από το διάστημα
    όπου κάθε βράδυ τους μεταφέρει τους ‘’υδατάνθρακες’’ του Αιγαίου, και την ‘’καταστροφητικότητα’’ των ανέμων που συγκρούονται με τα βουνά του Άρη, και αντανακλούν στο ελλειψοειδές ΧΡΩΜΑ της σελήνης.

    *Μα τι κούναγε ο πατέρας του και τι κέρναγε στο καφενείο για το γιό που έκανε?

    *Και υπάρχουν άνθρωποι, Έλληνες ψηφοφόροι, που υποστηρίζουν ότι καταλαβαίνουν αυτά που τους λέει και ότι ‘’λέει σπουδαία πράματα’’.

    *Τελικά, μήπως δεν φταίει η ..Μέργκελ ,
    αλλά ο ..Σαρκοζύ που του χάρισε το ‘’φτερωτό ‘αλογο’’ ???

    ΣΧΟΛΙΟ: Και έπειτα ζητάμε να μας πάρουν στα σοβαρά οι Ευρωπαίοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΙΣΣΑΒΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ότι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" !!
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "ΑΝΕΛ", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντισταστασιακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι θα πολεμήσει ο Καμμένος τους τοκογλύφoυς . . ! ! !

    Χέρι-Χέρι οι “ανεξάρτητοι” με τον αντιπρόσωπο της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα

    – Στην φωτογραφία ο “ανεξάρτητος” Πάνος(που θα… πολεμήσει τους τοκογλύφους!!!) με τον Ίωνα Στεριώτη της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)

    Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα....
    είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook.

    Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως…
    Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του .

    Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;

    Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε.

    Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE).


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ....

    (....)Εκείνη την εποχή ήταν που πέρασε το κατώφλι του γραφείου του στο υπουργείο Ναυτιλίας, ένας περίεργος τύπος που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα του Κυπρίου πλοιοκτήτη του Sea Diamond που είχε βουλιάξει στη Σαντορίνη και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πληρώσει τις συνέπειες των προβλημάτων που είχε προκαλέσει το πλοίο του στη θάλασσα του μαγευτικού νησιού.

    **Οι ντόπιοι είχαν ξεσηκωθεί, αλλά ο υφυπουργός παρέμενε ασυγκίνητος και κανείς εκτός από τρείς συγκεκριμένους ανθρώπους δεν ξέρει τι ειπώθηκε σε εκείνη την «μυστηριώδη συνάντηση»[...]

    **Εκείνο τον καιρό ο Πάνος Καμμένος είχε ήδη χωρίσει από τον πρώτο του γάμο και είχε παντρευτεί την σημερινή σύζυγό του, πετυχημένη δικηγόρο, Έλενα Τζούλη. Η βάφτιση δε του πρώτου τους παιδιού, που έγινε στον Αγ. Κωνσταντίνο Γλυφάδας αποτέλεσε μέγα κοσμικό γεγονός των ημερών εκείνων καθώς και η δεξίωση που δόθηκε στη Βουλιαγμένη μετά το μυστήριο.

    **Κουμπάρος στη βάφτιση ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, παλαιό στέλεχος του ΚΚΕ, αγαπημένο παιδί του Χαρίλαου Φλωράκη, επιβιώσας σε κάθε κυβερνητική κατάσταση και αργότερα κατηγορούμενος με βάση συνομιλίες που κατέγραψε το «μαύρο κουτί» της ΚΥΠ, ως χρηματοδότης της συμμορίας του έγκλειστου Παναγιώτη Βλαστού.

    **Στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, ο Πάνος Καμμένος βγήκε μπροστά υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία όμως και πούλησε πολύ γρήγορα , για τα μάτια του Αντώνη Σαμαρά λίγο πριν την εσωκομματική κάλπη.

    **Αργότερα με την ίδια ευκολία
    πούλησε και τον Αντώνη Σαμαρά και (με λεφτά, που όπως λέει ο τ. βουλευτής του κόμματος του, Γιάννης Κουράκος)του έβρισκε ο Γιώργος Βουλγαράκης, ίδρυσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Δεν γνωρίζουμε αν μοιράζεται
    με τον φίλο του το ρητό «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», ωστόσο με τον Γιώργο Βουλγαράκη τους
    συνδέει η κοινή τους αγάπη για τα σκάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου