ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ $$$$ 56 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ..Ο Χαρδούβελης έβγαζε λίγα-λίγα τα λεφτά έξω για να μην τον… τσιμπήσει η Τράπεζα της Ελλάδος!


 


56 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! Εγγραφο Νικολούδη: Το εμπιστευτικό έγγραφο που απέστειλε ο Π. Νικολούδης στη Βουλή περιέχει λεπτομέρειες για το πώς γινόταν από τον Γκίκα Χαρδούβελη η «αποστολή» των χρημάτων στο εξωτερικό. Εγγραφο Νικολούδη: Ο Χαρδούβελης έβγαζε λίγα-λίγα τα λεφτά έξω για να μην τον... τσιμπήσει η Τράπεζα της Ελλάδος 

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το έγγραφο που αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News, τα χρήματα τα έβγαλε στο εξωτερικό σε ποσά από 7.700 έως 9.800 δολάρια, καθώς σε ποσά άνω των 10.000 ενεργοποιείται ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος. Γι’ αυτό και το χρονικό διάστημα μεταξύ 5 Μαΐου και 14 Ιουνίου του 2012 πραγματοποιήθηκαν προς το εξωτερικό 56 μεταφορές κεφαλαίων! 

Επίσης, αναφέρεται ότι ο κ. Χαρδούβελης έβγαλε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων στο εξωτερικό όταν αποχωρούσε από....
τη θέση του επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, μεταξύ της εκλογικής αναμέτρησης της 5-5-2012 και των επαναληπτικών εκλογών στις 17-6-2012.
56 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! Εγγραφο Νικολούδη: Το εμπιστευτικό έγγραφο που απέστειλε ο Π. Νικολούδης στη Βουλή περιέχει λεπτομέρειες για το πώς γινόταν από τον Γκίκα Χαρδούβελη η «αποστολή» των χρημάτων στο εξωτερικό. Εγγραφο Νικολούδη: Ο Χαρδούβελης έβγαζε λίγα-λίγα τα λεφτά έξω για να μην τον... τσιμπήσει η Τράπεζα της Ελλάδος Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το έγγραφο που αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News, τα χρήματα τα έβγαλε στο εξωτερικό σε ποσά από 7.700 έως 9.800 δολάρια, καθώς σε ποσά άνω των 10.000 ενεργοποιείται ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος. Γι’ αυτό και το χρονικό διάστημα μεταξύ 5 Μαΐου και 14 Ιουνίου του 2012 πραγματοποιήθηκαν προς το εξωτερικό 56 μεταφορές κεφαλαίων! Επίσης, αναφέρεται ότι ο κ. Χαρδούβελης έβγαλε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων στο εξωτερικό όταν αποχωρούσε από τη θέση του επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του τότε πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, μεταξύ της εκλογικής αναμέτρησης της 5-5-2012 και των επαναληπτικών εκλογών στις 17-6-2012.

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΟΥ ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ‘’ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ’’ ΑΚΟΜΗ ?

    [[Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή.]]

    ΒΟΜΒΑ: ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ, ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.
    Αποκάλυψη – βόμβα !

    **Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος...

    *Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει.

    *Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr, ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό.


    **Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές.
    * Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού
    =================================================
    εφοπλιστή.
    Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ
    προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου