Λίστα Λαγκάρντ Αποκάλυψη: 13 αρχεία με το όνομα «Παπανδρέου»!


 


ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ «ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  
13 αρχεία με το όνομα «Παπανδρέου» έχει η λίστα, σύμφωνα με την υπεράσπιση! 

Προβολή των αρχείων της παλιάς λίστας Λακάρντ σε αντίγραφο αλλά και της νέας που έφθασε στη χώρα μας από τη Γαλλία, όταν πλέον άρχισαν οι έρευνες για την υπόθεση, έγινε στο Ειδικό Δικαστήριο προκειμένου οι δικαστές να έχουν πλήρη εικόνα των ηλεκτρονικών αρχείων αλλά και των δυνατοτήτων της τεχνολογίας. 
Η όλη διαδικασία που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά προκάλεσε το χιουμοριστικό σχόλιο του προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου Νίκου Πάσσου ότι «ούτε στις ΗΠΑ δεν γίνονται τέτοια πράγματα». 
Η προβολή των αρχείων έγινε με τη συνδρομή του ειδικού πραγματογνώμονα της ΕΛΑΣ Απ. Δελτσίδη και πράγματι από το άνοιγμα της νέας λίστας, το Δικαστήριο είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει ότι τα περιλαμβανόμενα – σε αυτή τη λίστα- αρχεία ήταν 2062, σε αντίθεση με την παλιά που περιείχε 2059.

 Έλειπαν δηλαδή τα τρία επίμαχα με τα συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού Οικονομικών. 
Η λίστα με τα 2062 αρχεία έφερε την ονομασία....
GREECE. Μάλιστα ένα από τα αρχεία που ανοίχθηκαν, κατ’ εντολή της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου Βασιλοπούλου ήταν στο όνομα Παπανδρέου. 
Στο σημείο αυτό η υπεράσπιση επισήμανε ότι συνολικά στη λίστα υπάρχουν 13 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου ενώ το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου 2010 ανοίχθηκαν μόνο 3 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου. 

www.newsbomb.gr

4 σχόλια:

 1. Αγωγή Παπανδρέου κατά του Φαλτσιανί
  ==============================
  Αγωγή κατά του Ερβέ Φαλτσιανί κατέθεσε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στον απόηχο των όσων έχει υποστηρίξει εμπλέκοντας το όνομα Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, και παρά τις δηλώσεις Στασινόπουλου περί ‘διασυρμού’ και ελέγχου από τον οποίο δεν προέκυψε τίποτα.

  «Και η ανοχή έχει τα όριά της,
  πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν οι περιφερόμενοι ανά τον κόσμο συκοφάντες εμπλέκουν πέρα από πρόσωπα και την τεράστια προσπάθεια του Ελληνικού λαού να αποφύγει τη χρεοκοπία», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

  Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής :
  =======================
  Επειδή η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι η μόνη οδός αντιμετώπισης άθλιων συκοφαντιών, όπως αυτή του Ερβέ Φαλτσιανί, που προφανώς σκοπό έχουν τον τυχοδιωκτικό πλουτισμό και την προβολή για την εξυπηρέτηση πάσης φύσεως σκοπιμοτήτων, ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατέθεσε σήμερα σχετική αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

  Τόσο ο κ. Φαλτσιανί όσο και αυτοί που αναπαράγουν
  ================================
  τις γνωστές αθλιότητες, εμπλέκοντας το όνομα Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είναι απολύτως βέβαιο, ότι έχουν ενημερωθεί και για τη νέα δήλωση του κ. Στασινόπουλου - μέχρι πριν λίγες μέρες Ειδικού Προϊσταμένου ΣΔΟΕ, ότι "υπήρξε διασυρμός" και ότι "από έλεγχο που έγινε στη συνέχεια δεν προέκυψε τίποτε".
  Και η ανοχή έχει τα όριά της, πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν οι περιφερόμενοι ανά τον κόσμο συκοφάντες εμπλέκουν πέρα από πρόσωπα και την τεράστια προσπάθεια του Ελληνικού λαού να αποφύγει τη χρεοκοπία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΙΚΑΙΩΣΗ Μ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

  Δικαιώνει τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, με έγγραφό του, το ΣΔΟΕ, σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Στο έγγραφο, το οποίο υπογράφεται από τον ίδιο τον επικεφαλής του Στ. Στασινόπουλο, αναφέρεται ότι ύστερα από σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η κ. Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και με
  =====================================================
  οποιαδήποτε άλλη λίστα.

  Το έγγραφο του ΣΔΟΕ
  κατατέθηκε σήμερα στο δικαστήριο στο οποίο εκδικαζόταν αγωγή της κ. Παπανδρέου εναντίον εφημερίδων και ΜΜΕ, τα οποία την έφεραν ως δικαιούχο λογαριασμού, που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, ύψους 500 εκατ ευρώ. Μεταξύ των εναγομένων ήταν και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, εναντίον του οποίου αποσύρθηκε η αγωγή, ύστερα από την κατάθεση του εγγράφου.
  Οι αγωγές εναντίον όλων των άλλων θ εκδικαστούν κανονικά.

  Το έγγραφο που δικαιώνει απολύτως όσα υποστήριζε τότε η κα Παπανδρέου – ότι τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και σκοπό έχουν να συκοφαντήσουν και να σπιλώσουν την ίδια, έρχεται ως αποτέλεσμα σχετικού αιτήματός της, καθώς η ίδια έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη, εναντίον της ηγεσίας και διευθυντικών στελεχών του ΣΔΟΕ, αλλά και διαφόρων ΜΜΕ, που τότε είχαν υποστηρίξει ότι η κα Παπανδρέου διαθέτει λογαριασμό ύψους 500 εκ. ευρώ – και κάποια από αυτά προέβαλαν δήθεν πληροφορίες από το ΣΔΟΕ.

  Τώρα, με το έγγραφό του ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, ύστερα και από σχετική αποδοχή της ενδιαφερόμενης, εξαιρέθηκε της δίωξης, αλλά όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις εναντίον στελεχών του ΣΔΟΕ και ΜΜΕ, εκκρεμούν ενώπιον της δικαιοσύνης, η οποία τώρα έχει στα χέρια της το σχετικό έγγραφο που δικαιώνει την κα Παπανδρέου.

  Ύστερα από τη σημερινή εξέλιξη προκύπτουν τα εξής ζητήματα:
  Τί έχουν να πουν σήμερα όλοι αυτοί που διαπόμπευσαν την Μαργαρίτα Παπανδρέου;
  Θα ζητήσουν συγνώμη;
  Θα ομολογήσουν ότι άλλοι ήταν οι σκοποί τους;
  Θα αποκαλύψουν ποιος ή ποιοι βρίσκονται πίσω από όλα αυτά;

  Και εντέλει, ένας ακόμη μύθος στηριγμένος σε κατασκευασμένα δημοσιεύματα και συνειδητά ψεύδη, κατέρρευσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βαξεβάνης: Στη λίστα Λαγκάρντ δεν υπάρχει όνομα «Μαργαρίτα Παπανδρέου»
  ==================================
  Θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου με τη Λίστα Λαγκάρντ (εδώ) πήρε ο Κώστας Βαξεβάνης, κάτι που τον τιμά ιδιαιτέρως. Να τι έγραψε ο ίδιος στο Twitter:
  [[Kostas.Vaxevanis
  Στη λίστα Λαγκαρντ δεν υπάρχει όνομα Μαργαρίτα Παπανδρέου. Οποιος το υποστηρίζει πρέπει να δείξει τα στοιχεία.]]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπαράζ αγωγών από την Μαργαρίτα Παπανδρέου σε εκδότες και ΣΔΟΕ
  ===================================
  Αγωγές εναντίον στελεχών του ΣΔΟΕ, των ΔΟΛ - Ψυχάρη και ΒΗΜΑ της Κυριακής, εναντίον του Θέμου Αναστασιάδη και της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και εναντίον του εκδότη και της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» κατέθεσαν οι δικηγόροι της Μαργαρίτας Παπανδρέου.
  Η κ. Παπανδρέου με την αγωγή της ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση 6 μηνών για τους εκδότες Ψυχάρη, Αναστασιάδη, Φιλιππάκη.
  Η κ Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται εναντίον οποιουδήποτε την ενέπλεξε, χωρίς καμία έρευνα, όπως αναφέρει,χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς καμία διασταύρωση πληροφοριών ως όφειλαν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και του περιβόητου λογαριασμού των 550 εκατομμυρίων, διασύροντας διεθνώς την προσωπικότητά της και το επώνυμό της.

  Με την αγωγή της η κα Μαργαρίτα Παπανδρέου ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση 6 μηνών για τους εκδότες Ψυχάρη, Αναστασιάδη, Φιλιππάκη.

  «Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν».

  Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται νομικά εναντίον:
  *Του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ,

  • του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ

  • και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.
  • Του «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.

  • Της «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.

  • Της Ανώνυμης Εταιρείας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων

  ΑπάντησηΔιαγραφή