Αλέκου Φλαμπουράρης: Τα 10 τρισ. που χρωστάει συνολικά η Ευρώπη ποιος της τα δάνεισε;..«Το χρέος είναι αέρας και θα το αποπληρώσουμε με αέρα»


 


 «Το χρέος είναι αέρας και θα το αποπληρώσουμε με αέρα»  Φωτιές έχει ανάψει η δήλωση μεταξύ σοβαρού και αστείου του υπουργού Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκου Φλαμπουράρη.

 Όπως ανέφερε σε δήλωσή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», το χρέος άνω των 10 τρισεκατομμυρίων της Ευρώπης είναι αέρας «γι” αυτό και εμείς θα τους πληρώσουμε με αέρα».

 Ερωτηθείς για τον κίνδυνο «ατυχήματος» ο κ. Φλαμπουράρης απαντά:

 «Οχι δεν υπάρχει «ατύχημα».
 Πολιτικές αποφάσεις είναι.
 Δηλαδή, συγγνώμη, τα πάνω από 10 τρισ. που χρωστάει συνολικά η Ευρώπη ποιος της τα δάνεισε;  
Πού τα βρήκαν; Τι είναι; 
Υπεραξία από την πραγματική οικονομία ή είναι αέρας;»  
Ερωτηθείς τι πιστεύει εκείνος, ο υπουργός Επικρατείας απαντά: «Αέρας είναι. 
Γι” αυτό κι εμείς θα τους πληρώσουμε με αέρα!».
Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος, ακολουθεί μικρή παύση, την κοιτάει και γελάει.

Τις δηλώσεις σχολίασε το 0% ΠΑΣΟΚ:......
«Θα εξοφλήσουμε με «αέρα» το δάνειο της ευρωζώνης και του ΔΝΤ, λέει ο υπουργός επικρατείας, κ. Φλαμπουράρης. Χαριτολογώντας ελπίζουμε.
Προφανώς και οι δανειστές μας -χαριτολογώντας και αυτοί- θα μας δώσουν τις επόμενες δόσεις σε «αέρα». Ελπίζουμε τις εσωτερικές τουλάχιστον πληρωμές η κυβέρνηση -σοβαρολογώντας- να τις κάνει σε ευρώ».

tsantiri.gr

 www.katohika.gr
Τις δηλώσεις σχολίασε το ΠΑΣΟΚ: «Θα εξοφλήσουμε με «αέρα» το δάνειο της ευρωζώνης και του ΔΝΤ, λέει ο υπουργός επικρατείας, κ. Φλαμπουράρης. Χαριτολογώντας ελπίζουμε. Προφανώς και οι δανειστές μας -χαριτολογώντας και αυτοί- θα μας δώσουν τις επόμενες δόσεις σε «αέρα». Ελπίζουμε τις εσωτερικές τουλάχιστον πληρωμές η κυβέρνηση -σοβαρολογώντας- να τις κάνει σε ευρώ». tsantiri.gr - See more at: http://www.katohika.gr/2015/03/to-xreos-einai-aeras-kai-tha-to-apoplirosoume-me-aera.html#sthash.eVITn2Fx.dpuf

Σχόλια