Για έργο Μπόμπολα η πρώτη ερώτηση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στη Βουλή


Ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης αιτία να κατηγορήσουν το κόμμα για εξυπηρέτηση συμφερόντων
                 
Σκληρή επίθεση από μερίδα του 
 
Διαδικτύου δέχεται το ΠΟΤΑΜΙ για τα επιχειρηματικά συμφέροντα που δήθεν κρύβονται πίσω από το κόμμα, επειδή – όπως ισχυρίζονται αρκετά sites, αλλά και χρήστες στα social media, η πρώτη ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του αφορούσε στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, έργο συμφερόντων Μπόμπολα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
    
«Και ο ΧΥΤΑ θέλει το Ποτάμι του…» τιτλοφορεί το κομμάτι του το newsbomb αναφέροντας «Δείτε ποια είναι η πρώτη ερώτηση που κατέθεσαν – όλως τυχαίως – οι βουλευτές του Ποταμιού και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια; Οι βουλευτές του Ποταμιού θέλουν να… κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει. Από όλα...
τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας (ανεργία, υπερφορολόγηση, φτώχεια, ανέχεια) έκριναν ότι η πρώτη ερώτηση που έπρεπε να καταθέσουν – στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έργου – είναι για το ζήτημα του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, επισημαίνοντας ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος όσο δεν προχωράει το έργο κλπ. Μιλάμε για τεράστια περιβαλλοντική ευαισθησία του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη. Λιώνουν από την πράσινη ευαισθησία.
    
Κάποιοι κακεντρεχείς και κακόβουλοι λένε ότι πίσω από το έργο κρύβονται κάποιοι εργολάβοι που είναι φίλοι του Σταύρου. Εεεε όχι! Αυτό ξεπερνά τα όρια της απρέπειας. 
Να ισχυρίζονται δηλαδή κάποιοι ότι το Ποτάμι ενδιαφέρεται για το έργο του ΧΥΤΑ Μαυροράχης για λογαριασμό του μπάρμπα – Γιώργου. Ντροπή ρε παιδιά, ντροπή… 
Οι βουλευτές του Ποταμιού δίνουν μάχες για περιβαλλοντικά ζητήματα… και ιδιαίτερα για τα ζητήματα της διαχείρισης απορριμμάτων. Ο Σταύρος κοιμάται τα βράδια και βλέπει εφιάλτες με απορριμματοφόρα που παίρνουν τα λύματα τσάμπα από την Ψυτάλλεια και τα πουλάνε στη Γερμανία για κοπριά… Ξυπνάει μουσκίδι στον ιδρώτα, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και βλέπει φορτηγά από τις Σκουριές, από τη Μαυροράχη να πέφτουν πάνω του… Έλεος, αφήστε τον άνθρωπο δίνει κι αυτός έναν καθαρό αγώνα».
    
Στο ίδιο πνεύμα ο δημοσιογράφος Πέτρος Κατσάκος αναφέρεται στην «Παρθενική ερώτηση των βουλευτών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ» με σχόλιό του στα κοινωνικά δίκτυα.   

«Θέλει το ΠΟΤΑΜΙ να κρυφτεί κι ο Μπόμπολας να μην τ’ αφήνει» έχει τίτλο το Hellasforce.com για ίδιο θέμα γράφοντας, «Η παρθενική ερώτηση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ τι νομίζετε ότι αφορά; Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ κ.κ ΜΠΟΜΠΟΛΑ. ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΕΦΤΟΥΝ».
    
«Ξεβρακώθηκαν οι Ποταμίσιοι. Η πρώτη ερώτησή τους, στη Βουλή αφορούσε έργο του Μπόμπολα!» αναφέρει το blog Άνεμος Αντίστασης και επικαλείται ρεπορτάζ του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» στις 18 Ιουνίου 2008 που κάνει λόγο για τον «Εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΚΤΩΡ».
    
Πάντως ανεξάρτητα από τα παραπάνω το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, αφού όπως διαβάζουμε στο tvxs.gr «Σε προειδοποιητικό αποκλεισμό του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στη Μαυροράχη προχώρησαν οι κάτοικοι και φορείς της περιοχής του Λαγκαδά, διαμαρτυρόμενοι για την πλημμελή, όπως τη χαρακτηρίζουν, λειτουργία του χώρου». Για τη συνέχεια διαβάστε εδώ.
   
Από enimerosi24

Σχόλια