Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεγαλοεπιχειρηματίας σε Πάνο Καμμένο: Αν δεν φέρεις τον γιο μου πίσω στην Αθήνα ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

Μεγαλοεπιχειρηματίας σε Πάνο Καμμένο: Αν δεν φέρεις τον γιο μου πίσω στην Αθήνα ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ Οργή έχει προκαλέσει στους κύκλους εξουσίας των Αθηνών η απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας να μεταθέσει μαζικά εκατοντάδες στρατιώτες από τα σύνορα της Μεσογείων στα σύνορα του Έβρου.

Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει ο νέος ΥΕΘΑ είναι περιστατικό που σημειώθηκε χθες με μεγάλο επιχειρηματία της χώρας του οποίου ο γιος υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ο γνωστός επιχειρηματίας μόλις ενημερώθηκε από τον γιο του για την έκτακτη μετάθεση προς τον Έβρο, του έδωσε εντολή να αρνηθεί την μετάβαση του μέχρις ότου ο ίδιος λύσει το πρόβλημα με το νέο Υπουργό.
Μετά από δεκάδες προσπάθειες και ενώ ο Πάνος Καμμένος ήταν συνεχώς μη διαθέσιμος στα τηλέφωνα του επιχειρηματία , ο Υπουργός συνομίλησε μαζί του για να τον ενημερώσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση για τον γιο του και θα πρέπει να το πάρει απόφαση.
Ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τον Πάνο Καμμένο πως ο γιος του θα......
πάρει αναβολή στράτευσης για να μείνει στο σπίτι του και θα επιστρέψει να κάνει τη θητεία του σύντομα, όταν το Υπ. Εθνικής Άμυνας θα έχει νέο Υπουργό. Ο Πάνος Καμμένος γέλασε και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Σχόλια