Γ. Κατρούγκαλος: «Θα απογοητευτούν όσοι περιμένουν κωλοτούμπες»


Απόλυτα βέβαιος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να απογοητεύσει τον ελληνικό λαό δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι και η προηγούμενη κυβέρνηση είχε «κόκκινες γραμμές», αλλά αυτές «ξεθώριαζαν» όταν έφθανε κάποιο e-mail, τόνισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Σχεδόν βέβαιη θεωρεί ο Γιώργος Κατρούγκαλος, την έγκριση από τους θεσμούς της λίστας μεταρρυθμίσεων που υπέβαλε η κυβέρνηση.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί, δεν σταματάει εδώ», ενώ έσπευσε να προειδοποιήσει όσους περίμεναν «κωλοτούμπα» της κυβέρνησης πως «θα απογοητευτούν».
Είμαστε σε κατάσταση αναμονής και περιμένουμε πώς θα αντιδράσουν οι εταίροι μας, σχολίασε και χαρακτήρισε τη συμφωνία ως «καλύτερη δυνατή», εξηγώντας πως δίνει τον απαραίτητο χρόνο στην κυβέρνηση να παρουσιάσει ένα συνολικό πακέτο μεταρρυθμίσεων.
«Εννοείται ότι είμαστε έτοιμοι για σύγκρουση», διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σημειώνοντας πως αυτό είναι στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης.
Η μεγάλη διαφορά, συνέχισε ο κ. Κατρούγκαλος, είναι ότι και η προηγούμενη κυβέρνηση είχε «κόκκινες γραμμές», αλλά αυτές «ξεθώριαζαν» όταν έφθανε κάποιο e-m

Σχόλια