Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά της Μέρκελ και των συνεργατών της ανά τήν υφήλιο, για σύσταση και οργάνωση διεθνούς πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης με έδρα το Βερολίνο, η κατηγορία είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας..

Αποκάλυψη: Η Άνγκελα Μέρκελ στα νιάτα της παρέα με Νεοναζί (φωτογραφίες) 

Οι Anonymous δημοσίευσαν στις 5 Φεβρουαρίου 2015 φωτογραφίες προηγούμενης δεκαετίας, στις οποίες η Άνγκελα Μέρκελ έχει φωτογραφηθεί κατά τις συναναστροφές της με νεοναζί.

Ήταν μάλιστα γνωστή ως… «skinheadgirl». Ειρωνικά οι Αnonymous της λένε: «Αυτό θα πει καρριέρα κ. Μέρκελ!».
merkel-nazi-1
merkel-nazi-2
merkel-nazi-3 
.......

 *Διεθνής μελέτη συνδέει τις αυτοκτονίες με το μνημόνιο


Μελέτη 30 σελ. από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth. «Κάθε πτώση 1% των κρατικών δαπανών στην Ελλάδα οδήγησε σε αύξηση 0,43% των αυτοκτονιών μεταξύ των ανδρών».




Μελέτη βρίσκει ότι υπάρχει σαφής σύνδεση μεταξύ περικοπών δαπανών και αύξησης του αριθμού των ατόμων που αυτοκτόνησαν μεταξύ 2009 και 2010


Οι περικοπές δαπανών στην Ελλάδα προκάλεσαν αύξηση των αυτοκτονιών στο ανδρικό φύλο,σύμφωνα με έρευνα που επιχειρεί να αναδείξει τις κόστος της υγείας από την λιτότητα.


Σε μια 30σέλιδη μελέτη με τον αγγλικό τίτλο 'The Impact of Fiscal Austerity on SuicideOn theEmpirics of a Modern Greek Tragedy', οι ερευνητές Νικόλαος Αντωνακάκης και Alan Collins από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth βρήκαν ότι υπάρχει συσχετισμός μεταξύ περικοπών δαπανών καιαυτοκτονιών στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με την έρευνακάθε πτώση 1των κρατικών δαπανών στην Ελλάδα οδήγησε σε αύξηση 0,43των αυτοκτονιών μεταξύ των ανδρών

"Αυτό είναι σχεδόν ένα άτομο ανά ημέραΔεδομένου ότι το 2010 υπήρχαν περίπου δύοαυτοκτονίες στην Ελλάδα την ημέρα, φαίνεται το 50οφειλόταν στη λιτότητα", 

δήλωσε ο Ν.Αντωνακάκης, ο οποίος μαζί με τον καθηγητή Οικονομικών Alan Collinsδήλωσανέκπληκτοι με το πόσες πολλές αυτοκτονίες εμφανίστηκαν να συνδέονται με την λιτότητα και πόσο σαφής ήταν η σύνδεση.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό Social Science and Medicine, οι άνδρεςηλικίας 45-89 αντιμετωπίζουν τον υψηλότερο κίνδυνο αυτοκτονίας ως απάντηση στη λιτότητα.





Η έρευνα δεν είναι η πρώτη που ισχυρίζεται ότι οι περικοπές έχουν κοστίσει σε ζωέςΠέρυσιο πολιτικός οικονομολόγος David Stuckler και ο γιατρός-επιδημιολόγος Sanjay Basu επεσήμαναν στο βιβλίο τους «Τα Οικονομικά του Σώματος. Γιατί η λιτότητα σκοτώνει». ραγδαία αύξηση των ποσοστών αυτοκτονιώναύξηση των μολύνσεων από τον HIV και ακόμη και μια επιδημία ελονοσίας.


Στην Ελλάδαπάντως, η μόλυνση από HIV αυξήθηκε κατά περισσότερο από 200από το 2011καθώς οι προϋπολογισμοί πρόληψης κόπηκανκαι η ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών αυξήθηκε εν μέσω 50ανεργίας των νέων. Η Ελλάδα γνώρισε επίσης το πρώτο κρούσμα ελονοσίας των τελευταίων δεκαετιών μετά τις περικοπές στον προϋπολογισμό για τον ψεκασμό κατά των κουνουπιών, δήλωσαν οι συγγραφείς.


Σχετικά με την μελέτη που δημοσιεύθηκε για την Ελλάδα ένας εκπρόσωπος της βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης «Σαμαρείτες», δήλωσε: «Υπάρχει μια εδραιωμένη σχέση μεταξύ ανεργίας και αυτοκτονίαςη οποία τείνει να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσηςιδίως όταν δεν αντισταθμίζεται από το δίχτυ ασφαλείας της κοινωνικής πρόνοιας»

Μετάφραση – Απόδοση: LEFTeria-news

Πηγές:

Guardianhttp://www.theguardian.com/world/2014/apr/21/austerity-greece-male-suicides-spending-cuts

Russia Today http://rt.com/news/greece-austerity-male-suicides-868/

Σχόλια