Το ΝΑΤΟ έστειλε αμερικανούς μισθοφόρους στο πλευρό των ουκρανών ΝΑΖΙ για να συντρίψουν τους Ρωσόφωνους!! Ο πόλεμος μόλις άρχισε..ΒΙΝΤΕΟ..




Βίντεο-ντοκουμέντο από την Μαριούπολη δείχνουν Αγγλοσάξωνες να επιχειρούν μαζί με τις ουκρανικές ναζιστικές δυνάμεις εναντίον των ρωσόφωνων...

Δεν γίνεται κατανοητό εάν πρόκειται για Αμερικανούς βόρειων Πολιτειών (Βοστόνη, Βαλτιμόρη), ή Καναδούς, ή Άγγλους, πάντως είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για Αγγλοσάξωνες από την προφορά τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι ΝΑΤΟϊκοί πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών. Στο πρώτο βίντεο ακούγεται ξεκάθαρα ένας στρατιώτης μετά το 0:40 να φωνάζει "get out of my face" ιδιωματισμός ττης αγγλικής που σημαίνει "φύγε από το δρόμο μου". Πέραν της προφοράς εάν επρόκειτο για Ουκρανό δεν θα χρησιοποιούσε ιδιωματισμό καθώς η χρήση της τους απαιτεί πλήρη κατοχή της γλώσσας. Ποιο πιθανό να έλεγε "get out of my way" το οποίο είναι και το κυριολεκτικό.....



Στο επόμενο βίντεο φαίνονται δύο άτομα, το ένα είναι ντυμένο με παραλλαγή, το άλλο κρατάει την κάμερα και δεν φαίνεται, να μιλούν μεταξύ τους στα αγγλικά για κάποιο βλήμα των ρωσόφωνων που έσκασε κοντά τους. Ο ένας από την προφορά φαίνεται ότι είναι Ουκρανός, ο άλλος όμως είναι Αγγλοσάξωνας.







Σε άλλο βίντεο όμως φαίνεται πως η Νέα Ρωσία αποκτά και Αεροπορία! Βάσει βίντεο που οι ίδιοι οι Νεορώσοι ανάρτησαν και δείχνει να έχουν στη διάθεσή τους ένα αεροσκάφος Su-25 και ένα αεροσκάφος Aero L-29 Delfin. Το πρώτο είναι ρωσικής κατασκευής, επιθετικό, εγγύς υποστήριξης και το δεύτερο τσεχικής κατασκευής εκπαιδευτικό, ελαφρύ μαχητικό. 
Το Su-25 φέρει τα “εθνόσημα” της “Δημοκρατίας της Νοβοροσίγια”, αλλά δεν εικονίζεται να πετά, αντίθετα με το το L-29 που εμφανίζεται να εκτελεί πτητικές δοκιμές, φέροντας τα σοβιετικά εθνόσημα. Αμφότερα τα αεροσκάφη φέρουν οπλισμό, το μεν Su-25 τέσσερα ατρακτίδια ρουκετών, το δε L-29 δύο βόμβες. 

Ημέρα "σφαγής" για τις ναζιστικές δυνάμεις του Κιέβου η χθεσινή όπου έχασαν ένα Su-25, ένα ελικόπτερο (πιθανότατα Mil-Mi 24) 7 τεθωρακισμένα αυτοκίνητα και 163 στρατιώτες!
Την ανακοίνωση εκανε ο αναπληρωτής αρχηγός των δυνάμεων των ρωσόφωνων Edward Basurin. Δίνοντας τις συνολικές απώλειες των Ουκρανών τις τελευταίες 17 ημέρες οι Ουκρανοί έχασαν 1659 άνδρες.
Πρόκειται για τα περικυκλωμένα δέκα τάγματα συνολικής δύναμης 10.000 ανδρών που έχουν εγκλωβιστεί στο Ντεμπάλτσεβο. Ο "βραστήρας" όπως τον αποκαλούν οι ρωσόφωνοι έχει ολοκληρωθεί, και τους τσακίζουν καθημερινά, ενώ έχει διακοπεί η τροφοδοσία και ο εφοδιασμός των Ουκρανών.
Eκατοντάδες Ουκρανών λιποτακτούν και παραδίδονται στους ρωσόφωνους, άλλοι περνούν τα σύνορα με τη Ρωσία για να σωθούν εκεί. Η επιστράτευση στην Ουκρανία αποδίδει μόνο στο 50 % οι νεοσύλλεκτοι αποφεύγουν να παρουσιαστούν.
Από την άλλη μεριά οι ρωσόφωνοι προχωρούν στη δική τους γενική επιστράτευση.
Κομβικής σημασίας η ανακοίνωση του ηγέτη των φιλορώσων αυτονομιστών Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην στρατολόγηση 100.000 ανδρών, τη στιγμή που οι άνδρες του έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να καταλάβουν την κομβικής σημασίας πόλη Νταμπαλτσέβε.
«Γενική επιστράτευση θα πραγματοποιηθεί εντός δέκα ημερών στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, προβλέπεται να επιστρατευθούν ως 100.000 άνδρες»δήλωσε ο Αλεξάντρ Ζαχαρτσένκο, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Νέα Ρωσίας DAN
 

Σχόλια