Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Ξεκίνησαν δυνατά αναμένεται αντεπίθεση...

Τα πρώτα μηνύματα για το τι έπεται επικοινωνιακά σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης, έχουν σταλεί. 
Ολόκληρος ο νεοταξίτικος εσμός έχει αφηνιάσει, με χαρακτηρισμούς και λοιδωρίες. 
Τόσο οι εντός, όσο και οι ξένοι πάτρωνες, ιδίως του αγγλοσαξονικού τόξου.
Τον χορό της καταστροφολογίας σέρνουν ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ, αναγκάζοντας τους ANEΛ να απαντούν πως ''...το Ποτάμι εξακολουθεί να βιώνει την ιδεολογική σύγχυση που πέρασε κατά την προεκλογική περίοδο, ως ακραίοι νεοφιλελεύθεροι και ψευτοεκσυγχρονιστές που είναι, και σηκώνουν λάσπη από τον πάτο του Ποταμιού''. Ο Πάνος Καμμένος προσωπικά απάντησε πως ''αν είναι να μιλήσει με το ΠΟΤΑΜΙ, θα έρθει σε επαφή κατ' ευθείαν με τον κο Μπόμπολα''.

Στον ίδιο ρυθμό η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της βουλευτή Κώστα Καραγκούνη, και το φιλοσαμαρικό Antinews, που πρωτοστατεί στις επιθέσεις εναντίον μιας κυβέρνησης που μετρά ημέρες στην εξουσία. Για να μην θυμίσουμε, τέλος, τις αλήστου μνήμης δηλώσεις -προεκλογικά αυτές- του Αδώνιδος Γεωργιάδη, περί άδειων ΑΤΜ και βιβλικών καταστροφών, άμα τη αναλήψει της εξουσίας από τους ''κομμουνιστές''......



Τα πράγματα σοβαρεύουν όμως , όταν μιλάμε για τους ''απ' έξω''. Όπως τους Financial Times και όσα γράφουν κατά της ελληνικής κυβέρνησης.  Όπως ακόμα τον γνωστό και μη εξαιρετέο Ντάισελμπλουμ, ή τον κατ' εξοχήν φιλότουρκο μέσα στην ΕΕ και τα θεσμικά της όργανα, τον Μάρτιν Σουλτς, που με περίσσιο θράσος δήλωσε πως προτιμούσε άλλα κόμματα να κυβερνούν την Ελλάδα''. Κι εδώ έλαβε πληρωμένη απάντηση από την εκπρόσωπο τύπου των ΑΝΕΛ: ''Δυστυχώς για την διαπλοκή ο ξένος παράγοντας δεν ψήφισε στις 25 Ιανουαρίου''.

Εντός συντόμου χρονικού διαστήματος αναμένεται πάντως η επίθεση κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της ελληνικής κυβέρνησης να λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας, ιδίως αν Τσίπρας και Καμμένος συνεχίσουν όπως ξεκίνησαν, δυναμικά και εθνικά.

Συγκεκριμένα αγγλοσαξονικά πολιτικά και οικονομικά κέντρα είναι αποφασισμένα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, να τραβήξουν το χαλί κάτω απ' τα πόδια του Αλέξη Τσίπρα, ίσως και του Πάνου Καμμένου.

Σαν μια πρώτη κίνηση εκφοβισμού, θα εξαπολύσουν μιντιακή επίθεση λάσπης σε διεθνές επίπεδο. Είναι η προπαρασκευή με πυρά πυροβολικού, θα λέγαμε, πριν την εκδήλωση της επίθεσης.

Αναμένεται μπαράζ δημοσιευμάτων περί δήθεν ύποπτων και σκοτεινών πηγών χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν κατά την προεκλογική περίοδο. Θα γράψουν πως ο Τσίπρας έχει σχέσεις και οικονομικές δοσοληψίες με τις γνωστές οικογένειες-αφεντικά του πλανήτη: Ρότσιλντ, Ροκφέλλερς κτλ. Θα πουν ακόμη πως ιδρύματα του γνωστού και μη εξαιρεταίου Τζορτζ  Σόρος συνδέονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για έναν βρόμικο πόλεμο, που θα εξαπολυθεί κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με σκοπό οι της συγκυβέρνησης να χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα, και να αρχίσει να διερωτάται η ελληνική και ευρωπαική κοινή γνώμη μήπως και ο Τσίπρας είναι ότι και οι προηγούμενοι: Διεφθαρμένος και εξαρτημένος.

Η συνταγή είναι γνωστή και δοκιμάστηκε και εναντίον του Κώστα Καραμανλή, από τα ίδια ακριβώς κέντρα. Μόνο που τώρα ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να πιστέψει σε όσα θα ακούσει, διότι θα είναι χαλκευμένα σε εκτός Ελλάδος εκμαγεία, για να πληγεί η νέα κυβέρνηση στο ξεκίνημά της.

Το γιατί θα γίνει αυτό, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις κάποιος για να το εξηγήσει. Αρκούν δηλώσεςι όπως οι παρακάτω, που ανήκουν στον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο, και λέχθηκαν στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του: ''Σεβόμενοι τη Συμμαχία (ΝΑΤΟ) θα προχωρήσουμε τις υπογεγραμμένες συμβάσεις, θα προχωρήσουμε και στη συνεργασία στο νέο γεωπολιτικό χάρτη που διαμορφώνεται στην ευρύτερη περιοχή. Θα προχωρήσουμε παράλληλα και σε νέες συνεργασίες που θα θωρακίσουν τη χώρα και θα δώσουν την δυνατότητα άμεσα στον καθορισμό της ΑΟΖ και στην εξασφάλιση των συνθηκών εκείνων προκειμένου η χώρα να μπορεί να εκμεταλλευτεί ιδιαίτερα τον υποθαλάσσιο ορυκτό της πλούτο.

Θα συνεχίσουμε τις καλές σχέσεις και θα βελτιώσουμε τις σχέσεις αυτές και με άλλες σύμμαχες χώρες εκτός ΝΑΤΟ, προκειμένου να εξασφαλίσουμε εκείνα τα προγράμματα τα οποία έχουν διακοπεί μετά την επιβολή εμπάργκο εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και των ΗΠΑ, κατά της Ρωσίας. Και αυτό αφορά τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Κύπρο''.

Με τέτοιες εθνικές θέσεις, συνάδουσες με την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία, θα ήταν παράδοξο να μην αντιδράσουν τα γνωστά κέντρα της Δύσης. Η κυβέρνηση, παρ' ότι νέα και άπειρη, έχει γνώση του τι έρχεται. Και ελπίζουμε να έχει θωρακιστεί.


defencenet.gr

Σχόλια