Κίνδυνος για τη ζωή του Πάνου Καμμένου!

 Μπαραζ επιθέσεων του ξένου τύπου με αρνητικά δημοσιεύματα  προς το πρόσωπο του Ελληνα Υπ. Εξωτερικων Νίκου Κοτζιά, αλλα και με στοχοποιηση του Υπ. Αμυνας Πανου Καμμενου!
 Τα διεθνη ΜΜΕ άρχισαν να ασχολούνται με τον Καμμενο-Κοτζια, οταν ανελαβαν τα συγκεκριμενα  Υπουργεία!
Ο νεος Υπ.Εξωτερικων Νικος Κοτζιας δέχεται την επίθεση των διεθνή ΜΜΕ, και τον κατηγορούν ως Κομμουνιστη,με συχνες επαφες και επισκέψεις στην Μόσχα!
Σε ενα ιδιαίτερα «περίεργο» δημοσίευμα της γερμανική εφημερίδα Die Zeit ,παρουσιάζει περίπου...
700 εμπιστευτικά e-mail, προϊόν υποκλοπής.
Τα ηλεκτρονικά αυτά μηνύματα αφορούν σε επαφές Ελλήνων με Ρώσους, και  εμπλέκουν τον Ελληνα Υπ. Εξωτερικων Ν.Κοτζια να εχει επαφες με ενα αμφιλεγομενο μυστηριωδης προσωπο με το ονομα Αλεξάντερ Ντούγκιν!
 Το ποιος ειναι ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, και ποια ειναι η συνδεση του με Κοτζια-Συριζα, γραφει αναλυτικα το Blog του  Anton Shekhovtsov με τιλτο: O Αλεξάντερ Ντούγκιν, και η σύνδεση του με τον ΣΥΡΙΖΑ (δειτε εδω:  http://anton-shekhovtsov.blogspot.gr/2015/01/aleksandr-dugin-and-syriza-connection.html
 Στο Blog του Anton Shekhovtsov αναφερει τα εξης:..... Το 2013, ο Νίκος Κοτζιάς, σήμερα υπουργός Εξωτερικών, προσκάλεσε τον Αλεξάντερ Ντούγκιν, να παραδώσει μια διάλεξη
στις 12 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, που o N. Κοτζιά κατείχε μια θέση του καθηγητή Πολιτικών Θεωριών , το θέμα της διαλεξης ειναι : «Η Γεωπολιτική της Ρωσίας» (δειτε εδω: http://www.idis.gr/?p=1266
 Στην έρευνά μου για το πρόσωπό του Anton Shekhovtsov και του blog του, διαπίστωσα μια εμμονή του κατα του Συριζα, γραφοντας ενα σωρο αρνητικα Αρθρα!
Ο Anton Shekhovtsov εχει εργαστει στα μεγαλυτερα Αγγλικα πανεπιστημια ,και ειδικεύεται στις Πολιτικες Επιστημες, ειναι πολεμιος του Ρωσου Προεδρου Β.Πουτιν, και ανήκει στους υποστηρικτές  στην λεγόμενη Ρωσικη Αντιπολιτευση! Η Δυτική του εκπαιδευση, κυρίως σε πανεπιστημια της Αγγλιας, μαρτυρουν την χειραγωγηση του, απο της Αγγλοσαξωνικες Μυστικες Υπηρεσιες!
 Οσον αφορα,για την περιφημη διαλεξη το 2013 στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, όπου o N. Κοτζιά κατείχε την θέση του καθηγητή Πολιτικών Θεωριών.
Σας αποκαλύπτω την λεγομενη εκθεση (δειτε εδω: https://cgrozev.files.wordpress.com/2015/01/report-ceb5cf81ceb3ceb1cf83ceafceb1-cf83cf8dceb3cebacf81ceb9cf83ceb7-ceb4ceb7cebccebfcf83cebacebfcf80ceaecf83ceb5cf89cebd-cf81cf89cf83.pdf  Το θεμα εργασιας αυτης της έκθεσης δεν εχει κατι μεμπτο!

Τι γραφουν τα κλεμμένα  Email για τον Πανο Καμμενο!

 Συμφωνα με ενα Βουλγαρο Ερευνητη,που ζει και εργαζεται στην Αυστρια, με  ονομα Christo Grozev, στο blog του αποκαλύπτει σε Αρθρο με τιτλο: Μήπως ο Πούτιν έχει τους κωδικους του ΝΑΤΟ; Αποκαλύπτει  τι γραφει ενα απο τα κλεμμενα email του Αλεξάντερ Ντούγκιν (που συνδεεται με το Ν.Κοτζια)
προς τον Γενικο Γραμματεα της Ρωσικης Πρεσβειας στην Ελλαδα Georgi Gavrish , στις 25 Οκτωβρίου 2014. Το email  υποτίθεται κλάπηκε  απο μια οργανωση χακερ με την ονομασια Anonymous International,( και γραφω οτι υποτίθεται) γιατι στην πραγματικοτητα ολοι γνωριζουν οτι τα email κλαπηκαν απο τις Μυστικες Υπηρεσιες της Γερμανιας-ΗΠΑ!
 Ο Πανος Καμμενος φερεται να εχει υπογραφει στις 18 Νοεμβρίου 2014, μια συνεργασια  με το ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών  RISS, που τελεί υπο την Ρωσικη κυβερνητικη αιγίδα. Ο πρόεδρός του Ρωσικου Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών  RISS, ειναι ενας αποστρατος Στρατηγος της KGP σημερινης FSB , με ονομα  Leonid Reshetnikov.

Το email  λεει τα εξης : Ο Π.Καμμενος με το που συνεργαστηκε με το ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών  RISS, εμφανίζεται με μια απρόσμενη επιθυμία να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια πηγαίνει στη Μόσχα για το γάμο ενός φίλου του,και «εξαφανίζεται από  πρόσωπου γης, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο».
Στη συνέχεια έρχεται πίσω και ξαφνικά εμφανίζεται ως ο νέος υπουργός Άμυνας σε  μια ιδεολογικά απίθανη κυβέρνηση συνασπισμού. Μαλιστα υπαρχει φωτογραφια του Π.Καμμενου από τις 15 Ιανουαρίου 2015  απο την συναντηση που ειχε με δυο μελη της ρωσικής Δούμας, τους Frants Klinsevich, Alexei Pushkov.
 Εδω μπορειτε να δειτε το αρθρο του Christo Grozev, και αυτα που γράφει για το κλεμμένο  email , που πλέκει τον Π.Καμμενο σε Μυστικες επαφες με τους Ρωσους!
(δειτε εδω: https://cgrozev.wordpress.com/2015/01/28/does-putin-have-the-nato-codes/
 Ειναι προφανες οτι ο νεος Υπ. Εξωτερικων Ν.Κοτζιας, μαζι με τον Υπ.Αμυνας Π.Καμμενο, ειναι ανεπιθυμητοι τοσο στους κολπους της ΕΕ,οσο και του ΝΑΤΟ!
Δεν υπαρχει δημοσιευμα απο τον ξενο τυπο,που να μην παρουσιαζει τον Π.Καμμενο ως ηγετη Ακροδεξιου Εθνικιστικού Κόμματος!
 Τολμώ να πω,ότι η καθε κίνηση τους (Κοτζια-Καμμενου)  βρίσκεται στο μικροσκοπιο τον Μυστικον Υπηρεσιων  τον ΗΠΑ, και παρακολουθουνται στενα!
Για την CIA η μεγαλυτερη απειλή ακουει στο ονομα Π.Καμμενος, διότι σαν Υπ.Αμυνας διαθέτει, τους κωδικους Αμερικανικων Οπλικων συστηματων που εχει στη κατοχη της η Ελλαδα! Οι Φοβοι της CIA ειναι  μην  παραδώσει στους Ρωσους  ο Π.Καμμενος αυτους τους κωδικους!
 Σε αυτην την περιπτωση, ο Π.Καμμενος διατρεχει μεγαλο κίνδυνο για την Ζωη του!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

Email: sp.barber@hotmail.gr

Σχόλια