Αν δεν είναι αυτό σκηνή αποκάλυψης τι είναι ? Βάφτηκε με αίμα η θάλασσα από τον αποκεφαλισμό 21 Χριστιανών..

 Αποτροπιασμό προκαλεί μία ακόμα κτηνωδία των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι αποκεφάλισαν 21 Αιγύπτιους στη Λιβύη.
 Σύμφωνα με εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει οι άνδρες που φορούν πορτοκαλί στολές, όπως οι υπόλοιποι όμηροι των εξτρεμιστών, βρίσκονται γονατισμένοι σε ακτή της χώρας, ενώ πίσω τους υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες του ΙΚ.
 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα θύματα «κατηγορήθηκαν» γιατί «έφεραν την....
ψευδαίσθηση του σταυρού στο μυαλό τους», όπως αναφέρεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε, εννοώντας πως οι 21 Αιγύπτιοι ήταν Κόπτες, επομένως άπιστοι και άρα έπρεπε να βρουν τραγικό  θάνατο.
 Την ίδια ώρα, στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο από τους άνδρες πριν χάσουν τη ζωή τους από τους αιμοδιψείς τρομοκράτες καταγράφονται να προσεύχονται.....

 Σοκ προκαλεί η εικόνα της θάλασσας που άλλαξε χρώμα αφού βάφτηκε με το αίμα των αθώων ομήρων, ενώ επισημαίνεται πως για πρώτη φορά καταγράφεται στην κάμερα αποκεφαλισμός ομήρων!
 Παράλληλα, ο μασκοφόρος άνδρας που ενδέχεται να είναι ο «τζιχάντι Τζον» που εκτέλεσε τον Τζέιμς Φόλεϊ, ανακοινώνει πως το Ισλαμικό Κράτος «βρίσκεται νότια της Ρώμης», απειλώντας με αυτό τον τρόπο την Ιταλία, τη στιγμή που η κυβέρνηση έδωσε εντολή για επαναπατρισμό των Ιταλών υπηκόων που ζουν στη Λιβύη.  
 Οι 21 Αιγύπτιοι έπεσαν στα χέρια των τζιχαντιστών πριν περίπου δύο μήνες, ενώ αρχικά είχαν εκφραστεί φόβοι για το θάνατό τους, καθώς λογαριασμοί στο Twitter που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση ανέφεραν ότι οι εξτρεμιστές τους είχαν εκτελέσει.
 Δεν αποκλείεται, λοιπόν, οι άτυχοι Κόπτες πράγματι να αποκεφαλίστηκαν προ δύο μηνών, αλλά το βίντεο να δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα. 
 Για μία ακόμα φορά, τα πλάνα είναι αριστοτεχνικά δεμένα, ενώ ο αρχηγός των μακελάρηδων προειδοποιεί πως το ΙΚ θα κατακτήσει την Ρώμη, ενώ προειδοποιεί πως στέλνει «αιματοβαμμένο μήνυμα σε όλες τις χώρες του σταυρού». 
 Την ίδια στιγμή, στους αγγλικούς υπότιτλους του βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού των τζιχαντιστών «Dabiq», αναφέρεται ότι η μαζική εκτέλεση είναι αντίποινα στην «δίωξη μουσουλμάνων γυναικών από σταυροφόρους Κόπτες της Αιγύπτου».
 Παράλληλα, επικαλούνται το όνομα του πρώην επικεφαλής της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, με τον αρχηγό της ομάδας να προειδοποιεί: «Στη θάλασσα που κρύψατε το σώμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν, θα αναμείξουμε το αίμα σας».
 Μετά την κυκλοφορία του φρικιαστικού βίντεο κηρύχθηκε από την προεδρία της Αιγύπτου επταήμερο πένθος για τα 21 θύματα. 











video platformvideo managementvideo solutionsvideo player



Σχόλια

  1. Πώς γίνεται να είμαστε θεατές σε ένα τέτοιο γεγονός?Πού είναι οι διεθνείς οργανισμοί,οι εκκλησίες όπου γης,διεθνείς φορείς?Οι εγκληματίες βρίκσονται πλέον μια ανάσα από την Ευρώπη,απέναντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτά γινόταν από άλλους (που δεν ήταν τσιράκια της ΝΤΠ) θα ήταν αιτία πολέμου, αλλά οι εν λόγω δολοφόνοι των λαών με την μεγάλη προστασία της διεθνούς μασονίας και των Εβραίων (βλέπε ΝΤΠ) σκοτώνουν αβέρτα κουβέρτα τον κάθε ένα που δεν υποκύπτει στην δική τους καθ'υπόδειξη δοξασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου