Tι δείχνει νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές 2015.. Ποσοστό βόμβα στο κόμμα ΓΑΠ, παλεύει να μπεί το ΠΑΣΟΚ νούμερο 1..


 

 Μια νέα δημοσκόπηση, αυτή τη φορά άγνωστης προελεύσεως, παρουσίασε το Athensmagazine.gr για τις εκλογές 2015.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Athensmagazine.gr, την οποία βέβαια δεν υπογράφει κάποια εταιρεία και διεξήχθη ύστερα από αίτημα ξένης πρεσβείας, η ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ διαμορφώνεται στις 4,3 μονάδες υπέρ της Αριστεράς.
Τη μεγαλύτερη έκπληξη στην εν λόγω δημοσκόπηση προκαλεί το ποσοστό που συγκεντρώνει το νέο κόμμα του ΓΑΠ, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, που συγκεντρώνει ένα ποσοστό 6,7%.
Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει η Αμερικανική Πρεσβεία, παρά την προσπάθεια που γίνεται να εμφανιστεί ότι κλείνει σημαντικά η ψαλίδα της διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και πάντοτε σε συνθήκες εκλογών, με την αναγωγή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τη ΝΔ με μια διαφορά που θα κυμανθεί από 6% έως 8%.
Στις ίδιες εκτιμήσεις γίνονται αναφορές για το κόμμα που θα έρθει τρίτο και όπως δείχνουν θα είναι η Χρυσή Αυγή με ευδιάκριτη μάλιστα διαφορά από το τέταρτο που πιθανολογείται ότι θα είναι το ΠΑΣΟΚ.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που παρουσίασε το Athensmagazine.gr, θέλουν την ψαλίδα να ανοίγει στο 4,3%:........

ΣΥΡΙΖΑ 29.2%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 24.9%
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ 6.7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4.6%
ΠΟΤΑΜΙ 4.5%
ΚΚΕ 4.3%
ΠΑΣΟΚ 3.1%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 10.8%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 11,9%

Σχόλια