ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Καταστρεφουν έγγραφα στο Μαξίμου λίγο πριν τις εκλογες!Μ. Χρυσοβελώνη: Καταστρέφει έγγραφα ο καταστροφέας της Ελλάδας Σαμαράς ενόψει της βέβαιης εκλογικής καταστροφής του

Δυο μέρες μετά την διάλυση της Βουλής ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να αγοράσει ένα γιγαντιαίο καταστροφέα εγγράφων για να επιταχύνει την μαζική εξαφάνιση ενοχοποιητικών στοιχείων.
Όπως αποδεικνύει και η συνημμένη απόφαση της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, τα υπάρχοντα μηχανήματα καταστροφής εγγράφων του Μεγάρου Μαξίμου άρχισαν αμέσως να δουλεύουν στο φουλ, χωρίς όμως να καλύπτουν τις «επείγουσες ανάγκες» που δημιούργησε η επερχόμενη εκλογική κατάρρευση Σαμαρά στις 25 Ιανουαρίου.
Επειδή απομένουν στον απερχόμενο πρωθυπουργό και στους συνεργάτες του μόλις έξι μέρες, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους ενημερώνουμε πως, όπως απέδειξε κι ο Κ. Βαξεβάνης, εκτός από επιλήψιμα έγγραφα υπάρχουν και email που δεν εξαφανίζονται τόσο εύκολα…
Ας μην πιστέψει λοιπόν ο κ. Σαμαράς ότι καταστρέφοντας χαρτιά θα γλιτώσει από ποινικές ευθύνες.
Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές ευθύνες για την καταστροφή της Ελλάδας, αυτές θα τις αποδώσει ο Ελληνικός λαός την ερχόμενη Κυριακή στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου