Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς.




Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Οικτρή η χθεσινή παρουσία του προδόσαντα τον Ελληνισμό και τοκόμμα του Αντωνάκη Σαμαρά.

Αυτού που έφερε την Ελλάδα σε κατάσταση χειρότερη από αυτήν της Αμερικής του μεγάλου κραχ τηςδεκαετίας του 30. Και που άθλια καιβλακωδώς, υπερηφανεύεται οπροδότης γι αυτό. 

Χρησιμοποίησε χθες γελοίους κλακαδόρους του στο Ζάππειο (πού είναι τα ψευτο-Ζάππεια του προδότη), που ούρλιαζαν πραγματικά πένθιμα, Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς. 
Με εκείνον να καμαρώνει, μόνος, βλακωδώς, και μάγκικα ως συνήθως, για την ήττα του, το νούμερο ως έγινε των επιθεωρήσεων.

Η Ελλάδα είχε ανάγκη από μιαδημοκρατική Ελληνική ΝΔ και όχι τη φασιστική Γερμανική όπως τηνκατάντησε ο «Ελλάς, Ελλάς Αντώνης Σαμαράς»
Μία δημοκρατική ΝΔ όπου θα υπήρχε σεβασμός της ιδεολογίας της και όπου θα λειτουργούσαν δημοκρατικά τα όργανα της.

Και όχι μία φασιστική, Νέα(Ελλάδο) Δημοκρατία, του Σαμαρά,όπου λειτουργούσε η Χρυσάνθεια νεοταξική μαφία τωνινστρουκτόρων του φασιστικού «δημοκρατικού τόξου» τηςπαρεούλας.

Και τι σχεδιάζει τώρα ο μάγκας Αντωνάκης;;

Αντί άμεσης παραίτησης, θα ζητήσει λέει ο άθλιος, την επανεκλογή του με ανοικτή ψηφοφορία από τον λαό ως αυτή του 2010. 

Όπου εξαπάτησε 700.000 Έλληνες που (κακιά ώρα) τον ψήφισαν για πατριώτη, τον αποδειχθέντα προδότη και πράκτορα της Νέας Τάξης καταστροφέα του Ελληνικού έθνους 
Ίσως η ασθένεια του κόμματος της ΝΔ είναι μη αναστρέψιμη και θα πρέπει να τον αφήσουν να«συμπληρώσει» την καταστροφήτης, για το καλό του Ελληνισμού. 
Σε σημερινή δήλωση του, ο μόνος που έδειξε δημόσια να αμφισβητεί τον Αντωνάκη, είναι ο ακροδεξιός νεοταξικός κ. Βορίδης. Ίσως γιατί με τον αγαπητό Άδωνη ετοιμάζονται να αλώσουν πλήρως τη ΝΔ. 
Όλοι οι άλλοι φέρονται ως σεμναίπαρθέναι, φοβούμενοι ίσως τη διαγραφή τους ακόμα και τώρα από τον προδότη του Ελληνικού Έθνους. 
Πράγμα που δείχνει, αν δεν γίνει κάτι, ότι ΝΔ, τελείως τέλος.

Σχόλια