Κύρτσος:Η Ελλάδα στις 26 Ιανουαρίου θα κληθεί να σπάσει το ρεκόρ προσαρμογής! Σίγουρα θα υπάρξουν νέα μέτρα....MH ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ..



O Κύρτσος δίνει τον Σαμαρά που έχει αρχίσει την παροχολογία. Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως έχει ξεμείνει εκτός γραμμής, καθώς σήμερα υποστήριξε πως μετά τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου θα υπάρξουν νέα μέτρα, των οποίων το μείγμα ωστόσο θα είναι διαφορετικό. Συγκεκριμένα ερωτηθείς για το εάν αυτά που είπε ο κ. Σαμαράς, περί μείωσης του ΕΝΦΙΑ και μη περαιτέρω μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις, θα τα επιτρέψει η Τρόικα υποστήριξε πως «σίγουρα θα υπάρξουν νέα μέτρα. Μπορεί το μείγμα των νέων μέτρων να είναι διαφορετικό».

Πιο αναλυτικά η χαρακτηριστική αποστροφή του κ Κύρτσου έχει ως εξής: «Εγώ Είμαι στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων και στην Επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωκοινοβουλίου, οπότε έχω άλλα ερεθίσματα. Η Ελλάδα στις 26 Ιανουαρίου θα κληθεί να σπάσει το ρεκόρ προσαρμογής! Σίγουρα θα υπάρξουν νέα μέτρα. 

Μπορεί το μείγμα των νέων μέτρων να είναι διαφορετικό. Μπορεί το μείγμα του κ. Σαμαρά να είναι τέτοιο που να επιτρέπει την προσαρμογή με αυτά τα μέτρα (μείωση ΕΝΦΙΑ και όχι άλλο κούρεμα σε μισθούς και συντάξεις που είπε ο πρωθυπουργός.) η 26Η Ιανουαρίου θα είναι μια δύσκολη μέρα. Εμείς και οι Κύπριοι οι μόνοι που έχουμε εγκλωβιστεί στο μνημόνιο».

Σχόλια