«Το κωλόπαιδο…» ….ένα προφητικό άρθρο του 2009…για το ποιόν του Νεοταξίτη Ποταμήσιου..


Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Ο νεοταξικός Σταύρος Θεοδωράκης,  είχε το απύθμενο νεοταξικό φασιστικό θράσος, αυτός ο νεοφιλελεύθερος  ακροδεξιός, που πρότεινε «Δήμας» για να συνεχίσουν οι πράκτορες της νεοναζί Μέρκελ Σαμαροβενιζέλοι το «έργο της», είχε το θράσος  (ως άλλος Πρετεντέρης , της δεκαετίας του 90 και του 2000) να ονομάσει  τον πατριωτισμό του Πάνου Καμμένου, και όλων των πατριωτών Ελλήνων, «άκρα Δεξιά».
Ο φασίστας της Νέας Τάξης «ευρωπαϊστής» αυτός που μαζί με όλη του την φάρα του υποδούλωσαν τον Ελληνισμό.
Ένας εξαίρετος Έλληνας πατριώτης αριστερός δημοσιογράφος που θεωρώ τιμή μου που τον γνώρισα είναι ο Σωτήρης Στανωτάς.
Δείτε κατωτέρω τρία άρθρα του 2009 περί του «αριστερού» Σταυράκη.
Το πρώτο είναι του Έλληνα Σωτήρη Στανωτά.
 Πάντα επίκαιρο
1ο Άρθρο του 2009.
Το κωλόπαιδο… Όταν οι φλώροι δήθεν αριστεροί «Δημοσιογράφοι»ιδιοκτήτες κοσμικών εστιατορίων δεν διστάζουν.    Του Σωτήρη Στανωτά
–        Στην Ελλάδα οι ανήθικοι μιλούν για ηθική και οι αστράτευτοι γιαστρατό.
–        Ο γνωστός κοσμικός φλώρος, που χρίσθηκε δημοσιογράφος μέσα σε κομματικά εργαστήρια, πρόσφατα, βγήκε στο κουρμπέτι του διαδικτύου με μια ιστοσελίδα υποτίθεται ενημερωτική και σίγουρα αντιαισθητική….

–        Έπρεπε, λοιπόν, να βρει τρόπο να συζητηθεί ….Και βρήκε.
–        Προκάλεσε ασύστολα, ενσυνείδητα, με την ελπίδα πώς θακινητοποιήσει τα ανακλαστικά, όσων δεν θέλουν να υβρίζονται χυδαία, μ’ ένα ηλίθιο, δήθεν, χιούμορ, κάποια πράγματα για τα οποία, κάποιοι άλλοι,δεν δίστασαν να δώσουν και την ζωή τους
–        Έτσι, ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο δύο παρλιακά, εξηγούσαν γιατίμπορούμε να καίμε την σημαία(!!)
–        Και εξηγούσαν, ταυτόχρονα, πώς πρόκειται για ένα πανί……
Μ΄ αυτό τον τρόπο, ο φλώρος, δήθεν, δημοσιογράφος και κοσμικόςκατάφερε να γίνει θέμα, έστω και για λίγες ημέρες. Εκμεταλλευόμενος τοσύστημα το οποίο τον δημιούργησε και ανέθρεψε, έκλεψε δημοσιότητα,πουλώντας, αυτή τη φορά, προοδευτισμό. Άλλωστε, γενικώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να πουλάει οτιδήποτε…
Και, ταυτόχρονα, συνέχισε να εφαρμόζει αυτό το φασιστικό παιχνίδι τηςταμπέλας που καθιέρωσαν οι δήθεν αριστεροί….
Το κωλόπαιδο…
 2ο Άρθρο του  2009.
Το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα στην Ελλάδα είναι να το παίζεις «αριστερός» καινα πουλάς «αριστερό ριζοσπαστισμό». http://trelogiannis.blogspot.gr/2009/10/blog-post_7487.html
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=22101&sid=6b6f14e66be74f0cfc250cffc93a072a
Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, που κατακλυστήκαμε και αιχμαλωτιστήκαμε από τουςδήθεν αριστερούς:
–      Από όλα αυτά τα μικροσκοπικά μορμολύκεια που πωλούν τοις μετρητοίς«αριστερισμό» και «επαναστατικότητα»!!!
–      Ιδιαίτερα τα ΜΜΕ καταδυναστεύονται από όλους αυτούς τους «αριστερούς»επιπλέοντας φελλούς…
–      Όλοι οι «εγκάθετοι» των οικονομικών και πολιτικών «νταβάδων»,ακατάρτιστοι και καταθλιπτικά κενοί από κάθε αριστερή ιδέα και προπάντωντραγικά άκαπνοι πολιτικά, φοράνε «κόκκινα γιλέκα»!!!
Ζούμε την πλέον αλλόκοτη και παρανοϊκή ιστορική διαστροφή:
–      Οι πιο μοχθηρές και άπληστες γκριμάτσες της κερδοσκοπικής, καπιταλιστικήςαδηφαγίας να εμφανίζονται με «αριστερά» και «αριστερίστικα» προσωπεία!!!
–      Ένα από τα εκτρωματικά αυτά υποπροϊόντα των δήθεν αριστερών είναι οΣταύρος Θεοδωράκης:
–      Ένα ΤΙΠΟΤΑ και από το ΠΟΥΘΕΝΑ…
3ο του γράφοντα του 2009.
Προσυπογράφουμε την «οργή» του Σωτήρη Στανωτά.
Επειδή τα δήθεν αριστερά Πασοκογενούς προέλευσης νεοταξικά   «σοσιαλιστικά» κόμματα σάπισαν, το σύστημα μας παρουσίασε πρόσφατα τρεις νέες εκδοχές χαμαιλεοντικής απάτης.
–     Την Ελιά του αρχιερέα της Νέας Τάξης τέως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Σημίτη, των Ιμίων, του παραδώσαντα τον Οτσαλάν στους τούρκους, του αποπειραθέντα να παραδώσει και την Κύπρο στους τούρκους με το σχέδιο Ανάν, του πρωθυπουργού κατά  το «ατύχημα» επί της εποχής του,  του Γιάννου Κρανιδιώτη, του επιστρέψαντα  το νεοταξικό «σοσιαληστικό» δακτυλίδι στον ΓΑΠ από όπου το είχε πάρει, κτλ.
Η Ελιά δεν περπάτησε. Και έτσι είχαμε στη συνέχεια,
–     την φασιστική νεοταξική ομάδα των 50, που όμως επειδή  παρά τις προσπάθειες του «δημοκράτη» και «σοσιαλιστή» προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Σουλτζ που τους υποστηρίζει επίσης δεν περπάτησε,
Έτσι είχαμε το A propos the River, όπως έγραψε και  αγαπητός, το ποτάμι.
Για να γνωρίσετε τον  πρόεδρο του νέου  χαμαιλεοντικού «σοσιαλιστικού» νεοταξικού κόμματος, River ή Ποτάμι ή με τη κατοχική μας  γλώσσα,  Der Fluss,  σας θυμίζω τινά του 2009 από το αρχείο μου αυτούσια δημοσίευματα με τους τότε χαρακτηρισμούς για το  νέο «πατριώτη» αρχηγού.
Με την παρατήρηση ότι θα θεωρήσω τιμή μου όποιον χαρακτηρισμό μου δώσει ο DEAR ή πώς αλλιώς είναι το πραγματικό του όνομα.
Κατωτέρω τα κείμενα για τον «αρχηγό» του νέου χαμαιλεοντικού «πατριωτικού» κόμματος.
Διαβάστε τα για να καταλάβετε περί τινός πρόκειται.
Υ. Γ. Στο κόμμα του ανωτέρω  έχουν ήδη ενταχθεί,  γνωστοί «αριστερόι» και «δεξιοί» νεοταξικοί, ξεπουλητές το 2004 της Κύπρου στους τούρκους με το σχέδιο Ανάν, εκφρασθέντες υπέρ του βιβλίου της 6ης δημοτικού (του συνωστισμού στη Σμύρνη), οι διαβάλλοντες τους Έλληνες για την σφαγή στην Σεμπρένιτσα και δήθεν απολογούμενοι κτλ.  Πρόκειται για κάτι μπροστά στο οποίο ωχριούν όλα τα προαναφερθέντα νεοταξικά κόμματα.

Σχόλια