Δεν χρωστάμε τίποτα στους εγκληματίες ούνους αυτοί μας χρωστάνε... Πόρισμα-βόμβα του υπουργείου Οικονομικών… 200 δισ. ευρώ μάς χρωστάνε οι Γερμανοί!




Ήρθε η ώρα του λογαριασμού με τους… "φίλους" μας τους Γερμανούς. Ενώπιος ενωπίω… 
Για τα εγκλήματα που έκαναν στην Ελλάδα οι χιτλερικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, από τον Απρίλιο του 1941 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1944. Πίσω τους άφησαν καμένη γη, σφαγές, εκτελέσεις, εκτοπίσεις, πείνα και δυστυχία.

Εβδομήντα χρόνια έχουν περάσει από τις θηριωδίες και όλες οι γερμανικές κυβερνήσεις αρνούνται να καταβάλουν τις αποζημιώσεις για τις ζωές που αφαίρεσαν και για το ότι έκαναν τη χώρα μας Γης Μαδιάμ. Για όλη αυτήν την καταστροφή, που οι άλλες χώρες της Ευρώπης δεν την έζησαν στην ίδια έκταση, σήμερα έχουμε επιτέλους την ακριβή αποτίμηση. Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές, φθάνει στα 200 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως καταγράφεται στο πόρισμα-φωτιά του υπουργείου Οικονομικών, σημεία του οποίου αποκαλύπτει σήμερα το «ΠΑΡΟΝ». 
Είναι η απάντηση στην προχθεσινή προκλητική δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, του γνωστού… φίλου μας κ. Σόιμπλε, στην οποία λέει ότι η χώρα του δεν μας χρωστάει τίποτε.

Σχόλια