Έφτασε η ώρα Έλληνες για να πούμε φτάνει ως εδώ


Η προδοσία έφτασε στο απόγειο της.

Σε 54 μέρες όλα πλέον δεν θα είναι ιδία για πολλούς από εμάς, τα σπίτια μας γίνονται θυσία στους δανειστές που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα μας.
 Όλοι πλέον κινδυνεύουμε να μείνουμε στο δρόμο, και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι .
Οι δουλοπρεπείς προδότες βουλευτές καθώς και ο μεγαλοπροδότης σκιάχτρο πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνουν την περιουσία μας βορά στους τοκογλύφους και στις τράπεζες που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
Έλληνες όσοι θέλετε να λέγεστε έτσι όχι κατ΄ όνομα αλλά ως πραγματικά παιδιά των Ελλήνων εκείνων που δάσυνε την ζωή τους υπέρ
βωμών και εστιών πρέπει να διώξουμε αυτό το κακό συναπάντημα από την πολύπαθη Ελλάδα μας, πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας όλους αυτούς που χρόνια ρουφάνε το αίμα μας διαβεβαιώνοντας μας ότι η μόνη σωτηρία είναι αυτή. 
Αρκετά είδαμε και ακούσαμε από όλους αυτούς και τα τσιράκια τους.
Κοιτάξτε γύρω σας δείτε την καθημερινή γενοκτονία και μην κλείνεται τα μάτια και τα αυτιά σας νομίζοντας ότι δεν θα πλησιάσει το κακό εσάς, δεν είναι έτσι, ξυπνήστε και ετοιμαστείτε μετά από μένα έχει και άλλος σειρά και θα είσαι εσύ που τώρα απλά κάθεσαι στον καναπέ σου και κοιτάς στα χαζοκάναλα αυτό που κάνουν σε έμενα.
Ναι έχεις σειρά εσύ μετά και αυτό θα γίνεται μέχρι να μας εξοντώσουν όλους .
Σκέψου τα παιδιά μας και λέω ΜΑΣ γιατί δεν είναι παιδιά τους αλλά δικά μας παιδιά παιδιά του λαού που του στερούν την ελπίδα , τι θα τους πούμε ότι μας τα παίρνουν για να σωθούν τα κοράκια οι νέοι κατακτητές της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ αρκετά τους δώσαμε αρκετά .
Ποιος θα αντέχει το κλάμα από τα παιδιά μας που θα τα πετάνε στο δρόμο «καλύτερα να μην το δω ποτέ» καλύτερα ας πεθάνω εκείνη την ώρα, ναι ας πεθάνουμε γιατί η ντροπή που θα δούμε στα μάτια τους θα είναι η ποιο φοβερή ερώτηση που θα μας έχουν κάνει και εμείς χωρίς απάντηση παρά μόνο την σιωπή, την σιωπή της ντροπής και της λιποταξίας μας, τότε που έπρεπε να κάνουμε κάτι αλλά απλά αρκεστήκαμε στον καναπέ και τον ωχ αδελφισμό μας.
Ναι θα είμαστε στα μάτια τους το ίδιο προδότες με εκείνους που μας έφεραν ως εδώ.
Έλληνες η πατρίδα μας αιμορραγεί και μαζί και το μέλλον του λαού μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Μόνο όλοι μαζί σαν μια γροθιά μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή σε αυτόν τον τόπο.
Όλοι μαζί να διώξουμε αυτά τα εξαμβλώματα από πάνω μας.
Όλοι κάτω από την Ελληνική σημαία και Τον Θεό μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. 

Ασημακοπουλος Π. Μιχαηλ

Σχόλια

  1. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!!!
    Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πόση πολιτική αθλιότητα , πόση υποκρισία, πόσο εμπαιγμό, πόση πολιτική απάτη, κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’! Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει; ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!!!
    Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.
    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!!!
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν;

    Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα Σύκα Σύκα και τα Σκάφη (του Καμμένου) Σκάφη !!!

    Ώστε ο κ. Καμμένος έχει στην κατοχή του πολυτελές σκάφος, το οποίο είναι δηλωμένο σε υπεράκτια (οφ σορ) εταιρεία, σε βρετανικό νησί. Ο πατήρ του φέρεται στα χαρτιά ως ιδιοκτήτης, κι αυτός ως καπετάνιος! Παστρικές δουλειές. Κι όπως άκουγα εχθές την ανεκδιήγητη εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι και «νόμιμες» και «ηθικές»!...


    Δύο απλές παρατηρήσεις:...

    1) Για να τελειώνουμε με αυτό το «ό,τι νόμιμο και ηθικό» – που εκτόξευσε πρώτος το άλλο «πατριωτάκι» ο Βουλγαράκης. Όταν ο Χίτλερ, για παράδειγμα, επέβαλε το 1934 τους Νόμους της Νυρεμβέργης, που στόχευαν στη σταδιακή γκετοποίηση και εξόντωση των Εβραίων, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η πρωτοβουλία του ήταν απολύτως «νόμιμη», αφού οι διατάξεις αυτές είχαν θεσπιστεί από το γερμανικό κράτος. Ηταν όμως «ηθική»; Η απάντηση περιττεύει.

    2) Ο κ. Καμμένος δεν χάνει ευκαιρία με το γνωστό του ύφος (θυμίζει βέβαια κομπάρσο σε βαγκνερική όπερα που ουρλιάζει για να εντυπωσιάσει το κοινό ενός χωριού) να στηλιτεύει ως νέος Κάτων το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Ομως ως γνήσιο «ανεξάρτητο ελληνόπουλο» γιατί δεν δήλωσε το σκάφος στην χώρα του, ώστε να πληρώσει τους φόρους που όφειλε και ν’ αποδείξει το πατριωτικό του φρόνημα; Οι ψηφοφόροι του έχουν άραγε τη δυνατότητα να κρύβουν τα λεφτά τους σε παράκτιους παραδείσους; Όχι βέβαια.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο κ. Καμμένος είναι αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής ελίτ που καταγγέλλει. Σαρξ εκ της σαρκός της. Οπότε ας το βουλώσει επιτέλους γιατί μας εχει ξεκουφάνει, κι ας πάει να κάνει διακοπές στο paradiso που έχει αράξει το σκάφος του. Εμείς στο ελληνικό inferno θ’ αντέξουμε και χωρίς να τον βλέπουμε να κουνάει καθημερινά το χοντρό του δάχτυλο!

    Γράφει ο Χάρης Βλαβιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου