Πιστοποιητικό κυβερνητικών φρονημάτων

     Όταν κάποτε χτύπαγε η πόρτα κι ο αστυφύλακας σε καλούσε στο τμήμα  ''δι' υπόθεσίν σας'', ήξερες περί τίνος επρόκειτο.
     Κάτι ''λάθος'' θα είχες πεί, ή κάποια ''λάθος'' εφημερίδα θα είχες διαβάσει.

     Ήταν η ίδια εποχή που για να διοριστείς στο Δημόσιο ή και σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις, έπρεπε να προσκομίσεις ''πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων''.

     Σε δύσκολες εποχές, ήταν δυστυχώς λανθασμένες πρακτικές, που στο μόνο που βοήθησαν ήταν να αργήσει η ''εθνική συμφιλίωση'', και ο κοινωνικός διχασμός να καθυστερήσει την ανάπτυξη αυτού του τόπου, πράγμα που κατά κύριο λόγο πληρώνουμε σήμερα.

     Φαίνεται όμως ότι η σημερινή Αριστερά, και ειδικά κάτι ''ξέφτια'' της, τύπου ΔημΑρ, και κάτι ψευτοσοσιαλιστές τύπου ΠαΣοΚ, τίποτα δεν διδάχθηκαν από τα δικά τους παθήματα.
     Αντιθέτως μάλιστα ζήλεψαν την δόξα του παλιού εκείνου καθεστώτος, και θέλουν να την επαναφέρουν, ''βελτιωμένη'' μάλιστα και επαυξημένη!
     Κοινωνικός ρεβανσισμός;  Ηλιθιότητα; Καιροσκοπισμος;  Μάλλον όλα μαζί!

     Επιμένουν λοιπόν στην κατάθεση του λεγόμενου ''αντιρατσιστικού'' και στην πραγματικότηταπλήρως φασιστικού νομοσχεδίου.
     Με σκοπό να ποινικοποιήσουν τί;
     Τις ιδέες, τις απόψεις, τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ!

     Θέλουν με άλλα λόγια να επαναφέρουν σταδιακά, σιγά-σιγά, κι απ' την πίσω πόρτα τα πιστοποιητικά φρονημάτων.
     Μόνον που τώρα θα λέγονται όχι κοινωνικών, αλλά κυβερνητικών φρονημάτων.

     Απώτερος σκοπός τους ένας:
     Να τρομοκρατήσουν, και μέσω της τρομοκρατίας να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή.
    
     Και ναι!  Καλά το καταλάβατε!
     Η προσοχή τους είναι στραμμένη εδώ, στο διαδίκτυο.

     Σ' αυτό το ελεύθερο βήμα διακίνησης ιδεών,πληροφοριών και απόψεων.
     Στην μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση όλων των εποχών.
     Όλα τα άλλα τα έχουν λίγο ως πολύ διαβρώσει και εξαγοράσει..

     Γρηγορείτε και προσέχετε!
     Τα τσόφλια των αβγών των φιδιών έχουν αρχίσει να σπάνε, το ένα μετά το άλλο!..


http://mandatoforos.blogspot.gr/

Σχόλια

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ(και ίσως όχι μόνον), ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ.
    Αυτοί είναι οι..άντρες που ζητούν την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, χωρίς να λάβουν υπ΄όψιν τους, ότι: {{ Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…!!!}};
    Γράφει ο Ν Βράχος.
    Η Νέα Δημοκρατία(;) του Αντώνη (του Αβέρωφ) Σαμαρά, προτίμησε να λασπώσει έναν πολιτικό, ένα καθηγητή οικονομικών, έναν άνθρωπο, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να σωθεί από την κατάρρευση, και ταυτόχρονα να ‘’σώσει προσωρινά’’ το Βαγγελάκη του Αντωνάκη τους.
    Γνωρίζουν, όλοι οι ‘’συνδαιτυμόνες’’ του βρώμικου μαγειρείου του ανίερου πολέμου, κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Πασόκ, ότι ‘’κανένα στοιχείο’’ δεν γίνεται αποδεκτό από δικαστήριο σε όλο τον κόσμο, όταν η απόκτησή του, η προέλευσή του έγινε με παράνομο τρόπο. Γι αυτό και στην Ευρώπη, όπου κατάφεραν να εισπράξουν κάποια χρήματα, το επέτυχαν με ‘’ειδικές υπηρεσίες εισπράξεως χρημάτων’’ ανάλογες με τις δικές μας των υιών του πρώην προέδρου της Βουλής, επί κυβερνήσεως Μπούλη, με παράνομο και εκβιαστικό τρόπο και κάτω από το τραπέζι..
    Το ερώτημα που καίει είναι: Ποιος έδωσε τη λίστα στον Βαξεβάνη και δημοσιοποιώντας τα ονόματα ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ , κυριολεκτικά και μεταφορικά;
    Ποιος ήθελε να κρύψει τους ..δικούς του παραβάτες; Ποιοι ήταν αυτοί όλοι που είχαν παράνομα –μαύρα χρήματα; Μήπως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την ‘’έκαψαν’’, ώστε εκ των υστέρων να προτείνει η κυβέρνηση την επαναφορά των χρημάτων με ένα μικρό..πρόστιμο και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά;
    Και φταίει ο Παπακωνσταντίνου για όλες αυτές τις αθλιότητες;
    Τον παραπέμπουν, ενώ ξέρουν ότι είναι ΑΘΩΟΣ !!! μόνο και μόνο να σωθούν( να μη πέσει η κυβέρνηση) και να καλύψουν και τους ΚΛΕΦΤΕΣ-ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ και λοιπούς ληστοσυμμορίτες και ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ φίλους τους;;
    Διαβάστε όμως πως ‘’φρόντισαν για τον κώλο τους’’. Τι ‘’ήξεραν’’ και αρνήθηκαν;
    [[Αντιδρά η ΝΔ στην έρευνα για τυχόν καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία
    Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κ. Κώστας Τασούλας με ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει ότι οι βουλευτές της ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία, την οποία χαρακτηρίζει «ταπεινωτική και παραπλανητική».]]
    Στο μικροσκόπιο των ελβετικών αρχών μπαίνουν οι καταθέσεις των Ελλήνων βουλευτών, πλην εκείνων της ΝΔ, αφού η Επιτροπή Πόθεν Έσχες του ελληνικού κοινοβουλίου απέστειλε σήμερα στις κοινοβουλευτικές ομάδες όλων των κομμάτων τα απαιτούμενα έγγραφα για την έναρξη της σχετικής διαδικασίας.
    Αναλυτικά, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι καταγγελίες του Ελβετού βουλευτή κ. Ιωσήφ Ζησιάδη αναφορικά με την ύπαρξη καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής απέστειλε σήμερα στις κοινοβουλευτικές ομάδες και στους ανεξάρτητους βουλευτές έγγραφα με τα οποία θα επιτρέπεται η διερεύνηση για ύπαρξη καταθέσεων τους στην Ελβετία.
    Τα υπογεγραμμένα έγγραφα θα αποσταλούν στην Ένωση Ελβετικών Τραπεζών, η οποία στη συνέχεια θα ερευνήσει ατομικά για κάθε βουλευτή αν υπάρχει η όχι λογαριασμός του σε ελβετικό πιστωτικό ίδρυμα. Η έρευνα θα αφορά την περίοδο από το 2007 έως το 2011.
    Τα αποτελέσματα της έρευνας θα αποστέλλονται σε κάθε βουλευτή προσωπικά και ο ίδιος θα υποχρεούται να τα κοινοποιήσει στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής στη συνέχεια.
    ΣΧΟΛΙΟ: Φίλοι μου, όσοι υπογράψετε για την παραπομπή του ΑΘΩΟΥ Γ.Παπακωνσταντίνου, μπαίνετε στη ΛΙΣΤΑ του λαού.
    Είσαστε τόσο’’ καθαροί ’’ που δεν σκέπτεστε την… ουρά της αχλάδας;
    Ντροπή σας επαγγελματίες της πολιτικής …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δεξιά της δεξιάς
    H "Δεξιά" της..."Δεξιάς" !

    Η "δεξιά" .. και μάλιστα η φασιστοδεξιά..
    κυβερνά και κυβέρνησε από αρχής συστάσεως του Ελληνικού κράτους..

    Προβάλλει την παλαιά της κοπή του πατρίς-θρησκεία-οικογένεια του "έθνους¨ κ.λ.π όταν αύτη ήταν η παράταξη που το ξεπούλησε ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ, 3 ΦΟΡΕΣ!! (μικρασία-κατοχή-κυπριακό) ..
    ......για να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο.
    αυτό του υπηρέτη των ξένων ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.

    ...όταν για να ανοίξεις μαγαζί έπρεπε να περάσεις από τον κομματάρχη τους για να το εγκρίνει,

    ...όταν ο χωροφύλακας (τη εντολή του κομματάρχη) σε έγραφε κάθε μέρα μέχρι να πας να "δηλώσεις υποταγή" και να υπογράψεις τη δήλωση ότι: "δεν έχω σχέση με τον Κομμουνισμόν και τους συνοδοιπόρους του" (τα λοιπά κόμματα της αριστεράς και κάποια κεντρώα)!!!

    Αυτή τη δεξιά ονειρεύεται η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Χρυσή Αυγή και οι εδώ υποστηρικτές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. [[ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ..ΜΙΑΣΜΑΤΑ]].
    Μια Αποχουντοποίηση, που δεν έγινε ΠΟΤΕ, γιατί Η Δεξιά είναι κατά βάθος ΧΟΥΝΤΑ!
    Η αλήθεια είναι, ότι ποτέ η Νέα Δημοπρασία δεν πήγε δεξιότερα από όταν ήταν στην ηγεσία ο Αβέρωφ γιατί εκεί ήταν το τέλος. Πάντα επίορκοι Δικαστές, στρατιωτικοί , πολιτικοί, και ιερωμένοι, αποτελούσαν τους προπομπούς κάθε αντισυνταγματικής ενέργειας εφαρμογής και καταπάτησης της έννομης τάξης και ταυτόχρονα ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ των εγκληματιών.( Πατρίς ,θρησκεία, οικογένεια)…
    Να μην ξεχνάμε, ο βαρόνος Αβέρωφ ονομαζόταν και “γεφυροποιός”, εξαιτίας των συνεννοήσεων που έκανε με τη χούντα, τότε με την υποτιθέμενη “φιλελευθοποίηση” της χούντας.
    Να μην ξεχνάμε, τον Κόλια, τον Σανιδά, τον Κόκκινο, τον Κεδίκογλου, τον Ανδρεουλάκο και τόσα άλλα «φωτεινά μονοπάτια» της…δημοκρατίας της Ισονομίας και της Ευνομίας !
    Σήμερα ο κύριος Σαμαράς «προσέλαβε» τον κύριο Αθανασίου πριν… κατέβει από την έδρα !...και τον έκανε υπουργό...Γιατί άραγε αυτόν και όχι κάποιον άλλον; Γιατί ο κ.Αθανασίου είναι ο εκλεκτός του κ. Β Κόκκινου των υπολοίπων ‘’δημοκρατικής’’αντιλήψεως συναδέλφων και τέλος της οικογενείας Μητσοτάκη.
    Το 1982-1983, υπαρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Μάνος Μανωλάκος, σκληρός ακροδεξιός, χουντικός και βασιλικός. Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με τους διαβόητους “ρέιντζερς” και “κένταυρους” ΟΝΝΕΔίτες και από κοντά Σαμαράς και Χατζηνικολάου.
    ==================================================
    Οταν το 1982, το ΠΑΣΟΚ έφερε το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, ο Αβέρωφ πήρε τους βουλευτές του και αποχώρησε από τη συζήτηση στη Βουλή (έμεινε, προς τιμήν του, μόνον ο ανεξάρτητος Παναγιώτης Κανελλόπουλος, για να ψηφίσει το Νόμο, ο μοναδικός δεξιός).
    Αντίθετα, τα μνημόσυνα στου Μακρυγιάννη, στο Μελιγαλά, στη Στιμάγκα, στο Φενεό κ.λπ., και οι λεγόμενες “γιορτές μίσους” στο Γράμμο-Βίτσι, έδιναν και έπαιρναν, πάντα με την στήριξη και τη συμμετοχή της ΝΔ και μερικές φορές και του ΑΝΤΩΝΗ!.
    Στα συνέδρια της ΟΝΝΕΔ ακούγονταν χίτικα τραγούδια και γερμανικά ναζιστικά (!!!) εμβατήρια, και κάποιοι χαιρετούσαν φασιστικά. Εν ολίγοις, υπήρχε όχι μόνο επαφή της ΝΔ με τον ακροδεξιό χώρο, αλλά και συνεπικάλυψη σε ορισμένους τομείς.
    Καμία σχέση η ΝΔ του Αβέρωφ του 1982, με τη ΝΔ του Λούλη (Κωστάκη Καραμανλή) του 1997-2009.
    Μέχρι και ο Εθνάρχης Καραμανλής, ο ιδρυτής της ΝΔ, που ήταν τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του, για την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ επί Αβέρωφ, και βέβαια σκεφτείτε τι θα συνέβαινε ΑΝ(;) ΞΑΦΝΙΚΑ…ΕΡΧΟΤΑΝ!!!
    Σήμερα αργά αλλά σταθερά ο Αντωνάκης μεταμορφώνει τη Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή, σε Χουντοκρατία του εαυτού του..
    Ίσως κατά βάθος να είναι νοσταλγός και αυτός του..στιγμιαίου …???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου